Emma Răducanu, mesaj în limba română pentru suporterii de la Transylvania Open de la Cluj-Napoca

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, câştigătoarea trofeului la US Open, luna trecută, a afirmat într-un mesaj video în limba română că este nerăbdătoare să joace la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa!”, a spus Emma Răducanu în mesajul postat pe pagina de Facebook a competiţiei.

Turneul Transylvania Open, de categoria WTA 250, va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 25-31 octombrie. Pe tabloul principal va fi prezentă şi cea mai bună jucătoare română, Simona Halep (locul 17 mondial).

Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, ocupă în prezent locul 22 în clasamentul WTA, după ce în urmă cu o lună se afla pe locul 150. Ea a uimit lumea tenisului la US Open, unde a cucerit trofeul, venind din calificări, fără să piardă niciun set pe parcursul celor zece meciuri disputate.

Te-ar putea interesa:  Simona Halep, în sferturile de finală la Madrid

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, care a făcut senzaţie luna trecută la US Open, venind din calificări, a spus că nu se grăbeşte să numească un nou antrenor, în timp ce se pregăteşte să-şi facă debutul la turneul WTA 1.000 de la Indian Wells (California), informează DPA.

Răducanu, al cărei tată este român, s-a despărţit de antrenorul Andrew Richardson după uimitorul său triumf de la Flushing Meadows, afirmând la momentul respectiv că doreşte să lucreze cu cineva care are mai multă experienţă în WTA Tour.

Jucătoarea în vârstă de 18 ani va colabora cu Jeremy Bates, antrenor naţional în cadrul Federaţiei britanice de tenis (LTA), cu ocazia turneului de la Indian Wells, prima competiţie la care ia parte după succesul de la US Open.

„Jeremy se ocupă de tenisul feminin în cadrul LTA, aşa că este aici pentru a mă ajuta. Dar, mergând mai departe, voi aştepta şi voi găsi persoana potrivită. Nu o să mă grăbesc cu nimic. Voi aştepta, pentru a fi sigură că iau decizia corectă”, a declarat britanica.

Te-ar putea interesa:  Germania, scoasă din Cupa Davis

În meciul său de debut de la Indian Wells, Emma Răducanu, calificată direct în turul secund, o va înfrunta pe câştigătoarea întâlnirii dintre Maria Camila Osorio Serrano şi Aliaksandra Sasnovici, iar următoarea sa adversară, în cazul unui succes, ar putea fi românca Simona Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *