Dybala de la Juventus, diagnosticat cu Covid 19

Atacantul argentinian Paulo Dybala, de la Juventus Torino, a devenit unul dintre cei mai celebri fotbalişti infectaţi cu coronavirus, după ce clubul italian a anunţat, sâmbătă, testul său pozitiv, transmite Reuters.
Juventus precizează că jucătorul nu prezintă simptome şi se află în izolare la domiciliu.
”Jucătorul, aflat în izolare voluntară din data de 11 martie, ca fi monitorizat în continuare”, a anunţat clubul într-un comunicat, adăugând că Dybala e ”bine şi asimptomatic”.
Dybala este al treilea jucător de la Juventus pozitiv la Covid-19, după Daniele Rugani şi francezul Blaise Matuidi.
”Salut toată lumea. Vreau să vă informez că am primit rezultatele testului Covid-19 şi că Oriana (Sabatini, partenera sa, n. red.) şi cu mine suntem pozitivi. Din fericire, ne simţim perfect. Vă mulţumim pentru mesajele voastre”, a scris starul argentinian pe Twitter.
Pe 11 martie, fundaşul Daniele Rugani a devenit primul jucător din Serie A testat pozitiv la noul coronavirus, care a făcut circa 5.000 de morţi în Italia.
Mai mulţi jucători ai clubului torinez (Gonzalo Higuain, Sami Khedira, Miralem Pjanic şi Douglas Costa) au părăsit Italia săptămâna aceasta şi izolarea voluntară pe care o respectau din 11 martie, creând polemică în Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *