Dario Bonetti se întoarce la Dinamo

Emi
By Emi decembrie 14, 2020 19:50

Dario Bonetti se întoarce la Dinamo

Asociaţia suporterilor dinamovişti „Peluza Cătălin Hîldan” susţine, într-un anunţ postat pe un site de socializare, că tehnicianul italian Dario Bonetti revine la echipa de fotbal Dinamo, el urmând să colaboreze cu antrenorului interimar al echipei, Ionel Gane.

„Nu mai e timp de pierdut! Trebuie să strângem toţi rândurile. Dario Bonetti a aterizat în urmă cu puţin timp la Bucureşti. Bonetti vine în postura de consultant DDB pe probleme sportive şi ne va ajuta în reorganizarea activităţii pe acest final de sezon şi în punerea unei baze sănătoase pentru ceea ce urmează.Este planul nostru de criză. Avem nevoie de un miracol şi credem că regizorul ”Minunii de la Liberec” îl poate ajuta pe Jerry Gane în acest sens. Antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane, a fost consultat şi este de acord să colaboreze cu Dario, fără nici un fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo”, anunţă asociaţia pe contul oficial de Facebook, fără să menţioneze exact postul pe care îl va ocupa Bonetti.

Te-ar putea interesa:  35 de ani de când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni

Dinamo are nevoie de profesioniști

„Dinamo are nevoie de profesionişti. În acest sens, DDB Italia l-a contactat pe Dario Bonetti, cu acceptul boardului DDB. Răspunsul lui Dario a fost foarte prompt: ‘Vin gratis. Cu suporteri ca voi se pot face lucruri incredibile! Împreună putem salva clubul’. Grazie, Dario!”, se mai precizează pe site-ul de socializare citat.

În vârstă de 59 de ani, Dario Bonetti a condus în două rânduri formaţia Dinamo între iunie şi octombrie 2009, respectiv între aprilie şi noiembrie 2012. Singurele trofee din palmaresul antrenorului italian sunt Cupa României şi Supercupa României cu Dinamo în 2012.

Ultima oară, Bonetti a pregătit formaţia ASA Târgu Mureş în iulie-august 2016.

În ultima perioadă clubul Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, existând restanţe la plata salariilor jucătorilor, antrenorilor şi celorlalţi angajaţi pe mai multe luni. Conducerea reprezentată de Pablo Cortacero a anunţat în mai multe rânduri că va achita salariile, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Din cauza acestor probleme, antrenorul Cosmin Contra a plecat de la echipă, iar mai mulţi jucători şi-au depus memorii la comisiile Federaţiei Române de Fotbal şi la FIFA pentru a deveni liberi de contract.

Te-ar putea interesa:  Gigi Mulțescu, 5-a oară antrenor la Dinamo

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a devenit la jumătatea lunii august noul acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi decembrie 14, 2020 19:50
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<