Ungaria va dubla finantarea celor de la Sepsi dupa calificarea in play-off

Este cunoscut deja faptul ca Ungaria se implica la Sepsi si chiar va ajuta si mai mult clubul dupa ce a reusit sa isi atinga obiectivul. Calificarea in play-off va duce la dublarea bugetului pentru sezonului urmator.

Datorita rezultatului din ultima etapa disputata in prima liga de fotbal, Sepsi va pune mana pe foarte multi bani. Gruparea si-a asigurat si un loc in play-off cu o etapa inainte de final si va primi bani atat de la Liga cat si din Ungaria.

In colaborarea guvernului condus de Orban cu gruparea din Sf Gheorghe este impusa o clauza speciala care prevede faptul ca Sepsi primeste mai multi bani daca ajunge in play-off. Asadar, in urmatorii 2-3 ani Sepsi va avea un buget de 6.5 milioane de euro.

Acesti bani vor putea fi folositi pentru dezvoltarea infrastructurii clubului dar si pentru Academie. Pe langa finantarea de la guvernul ungar, Sepsi are parte si de un surplus pana la 400.000 de euro odata cu accederea in play-off, in functie de locul ocupat la finalul sezonului.

Te-ar putea interesa:  Nicolae Dică, contract de un an si jumatate pentru a antrena FC Voluntari

Sepsi a avut parte de un salt urias in ultimii ani. In 2014 promova in Liga a 3-a, iar in 2019 se califica in play-off si joaca in sferturile Cupei Romaniei. Cel mai mare salariu din lotul lui Sepsi il are Tandia, jucator care a fost in tratative si cu Craiova, dar nu a fost lasat sa plece, desi au fost pusi pe masa 800.000 de euro in schimbul sau.  Tandia a semnat cu Sepsi in urma cu un an, liber de contract si primeste pe luna 12.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *