Dan Petrescu a fost dat afară de turcii de la Kayserispor

Dan Petrescu, antrenorul român în vârstă de 53 de ani, a fost dat afară de către bașkanul echipei turce Kayserispor, după doar 8 meciuri pe bancă.

Adus cu surle și trâmbițe de către echipa din orașul Kayseri, pentru a o salva de la retrogradare, Dan Petrescu nu a reușit să facă nimic deosebit, chiar dacă și l-a adus în ajutor pe golgheterul român Denis Alibec.

Fost antrenor la CFR Cluj, cu care cucerise titlul de campioană pentru a treia oară consecutiv, Dan Petrescu a surprins pe toată lumea când a decis să antreneze o echipă anonimă din campionatul Turciei, fără pretenții și care avea drept unic obiectiv rămânerea în Prima Ligă din Turcia.

Bursucul a rezistat 43 de zile

Cel supranumit Bursucul a semnat contractul cu turcii pe 11 ianuarie așa că cariera sa la Kayseri a numărat 43 de zile, timp în care a fost pe bancă în 8 partide, a câștigat 2, a terminat la egalitate 3 și a pierdut alte trei.Nici nu se gândea Petrescu să fie dat afară după nici două luni la o echipă, la ce palmares de antrenor are.

Te-ar putea interesa:  Șumudică a pierdut primul meci din acest an

Prima informație despre demitere a venit de la un jurnalist din Kayseri, apoi știrea a fost confirmată de presa centrală de la Istanbul, după care a venit și comunicatul scurt și sec al conducerii clubului.

„Mulțumim, Dan Petrescu! Din motivele familiale ale directorului nostru tehnic, Dan Petrescu, ne despărțim printr-o înțelegere reciprocă. Dorim să îi mulțumim lui și echipei sale și să îi urăm succes în experiențele sale viitoare”, a sunat comunicatul oficial al turcilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *