Cele mai bune sfaturi pentru pariorii începători

stirisportive

Jucătorii începători privesc mereu cu admirație la pariorii profesioniști care au reușit să își îndeplinească visul. Statutul de jucător profesionist este amplificat și scoate în evidență doar rezultatele remarcabile dacă privești imaginea creionată de filmele de la Hollywood. Niciun film nu îți va arăta însă munca enormă depusă de cei care au reușit să ajungă jucători de talie mondială.

Pentru a deveni gambler profesionist, trebuie să urmezi o mulțime de pași. Trebuie să știi pe ce fel de jocuri vrei să mergi, cum îți gestionezi bugetul plus multe altele. Unii sunt buni la poker, alții la blackjack, în timp ce alții se descurcă de minune la pariuri online. Indiferent ce parior vrei să fii, îți poți exersa abilitățile la unul dintre cazinourile și casele de pariuri licențiate.

Pentru a înțelege toți pașii pe care trebuie să îi urmezi în drumul tău spre o carieră de jucător profesionist, parcurge, înainte de toate, acest ghid care îți va arăta că a fi un jucător de noroc profesionist înseamnă mult mai mult decât sugerează filmele de la Hollywood.

Învață constant

Nimeni nu va avea niciodată o reușită în nicio carieră dacă nu va studia. Învățatul este o parte foarte importantă care te va ajuta să îți îndeplinești visul.

Dacă vrei să te orientezi către pariuri sportive, există întotdeauna un meci de fotbal sau o cursă de cai pe care să o urmărești pentru a învăța detalii despre stilul de joc al echipei, al jucătorilor, al antrenorului ș.a. Dacă ai ales să fii un jucător profesionist de poker, vei găsi mereu un adversar de studiat, un jucător pe care îl admiri și vrei să îi studiezi în detaliu stilul de joc. Poți învăța multe și despre cotele pe care vrei să le faci.

Studiul este extrem de important pentru că doar când ai multe informații poți lua cele mai bune decizii care te vor ajuta să-ți maximizezi șansele de câștig. Dacă nu înțelegi șansele din spatele fiecărui pariu, atunci nu poți lua cele mai bune hotărâri, iar jocul tău ar putea fi un dezastru în loc să fie un succes. Dacă nu studiezi mult, vei continua să iei decizii proaste, care nu vor face altceva decât să îți ruineze cariera de jucător profesionist.

Trebuie să fii conștient de faptul că și la jocurile de noroc ca în orice altă profesie, învățatul nu se va opri niciodată de-a lungul carierei tale. Dacă consideri că nu ești genul de om căruia îi place să studieze constant, este mai bine să rămâi un jucător amator pentru a nu-ți face așteptări pe care nu le poți îndeplini.

Încearcă să nu joci pe baza emoțiilor

Un jucător profesionist, întotdeauna va lua decizii la rece, bazate pe o logică dură și nicidecum pe emoții. În jocurile de noroc (jucate atât la nivel de amator cât și la nivel profesionist) nu este loc de sentimente și emoții, așa că întotdeauna trebuie să îți urmezi rațiunea și nu inima.

Chiar dacă ai o mână de cărți preferată sau un număr norocos, aceste “superstiții” nu au ce căuta în jocurile de cazino. Dacă mâna ta favorită este proastă într-o anumită sesiune de joc, renunți la ea și mergi pe una mai bună. Deși anumite ritualuri norocoase pot fi reconfortante pentru tine, aceasta nu înseamnă că vor funcționa mereu.

Gestionarea emoțiilor este, de asemenea, extrem de importantă. Nu te poți aștepta să fii un jucător de poker de succes dacă nu poți să-ți păstrezi calmul. Nu lua decizii la nervi, nu încerca să recuperezi pierderile pentru că toate acestea vor duce la un șir interminabil de pierderi.

Dedicare totală

Pentru a reuși în cariera ta de jucător profesionist, trebuie să fii o persoană foarte serioasă, perseverentă, care își asumă un angajament total. Tot ceea ce înveți va fi util doar dacă merge mână în mână cu o dedicare totală.

Întotdeauna trebuie să ai în minte că ținta ta este să treci de la stadiul de jucător amator sau ocazional la cel de jucător profesionist. Și nu te poți aștepta să ai succes dacă ești implicat doar pe jumătate sau pe un sfert. De exemplu, frații gemeni Gavin și Alex Walker urmăresc patru sau cinci meciuri pe zi când pariază pe fotbal. Această implicare și seriozitate i-a făcut să câștige 440.000 de lire sterline într-o perioadă de 18 luni.

Dacă vrei să ai un succes similar, trebuie să tratezi jocurile de noroc ca pe un loc de muncă cu normă întreagă.

Alte sfaturi importante

Jucătorii experimentați spun că mai trebuie să exersezi și managementul bankroll-ului. Dacă nu ști cum să îți ții sub control banii cu care joci, degeaba studiezi mult și ești bun la jocul respectiv pentru că vei ajunge la sapă de lemn dacă nu ești capabil să îți gestionezi și bankroll-ul.

O altă regulă de aur spune că niciodată nu trebuie să pariezi mai mult decât îți permite bugetul. Este total irațional să te extinzi peste posibilitățile tale financiare.

Concluzie

Traseul spre domeniul profesional al jocurilor de noroc este anevoios și de lungă durată. Dacă vei fi constant în munca depusă și vei ține cont de recomandările jucătorilor cu vechime ai toate șansele să ajungi un jucător profesionist. Poate nu vei fi milionar sau miliardar, dar cel puțin vei avea bani suficienți pentru un trai fără griji financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *