Arbitrul Istvan Kovacs il acuza pe Gigi Becali ca incearca sa puna presiune pe arbitraj

Arbitrul Istvan Kovacs a reactionat la declaratiile incendiare facute de Gigi Becali si afirma ca acesta din urma incearca sa puna presiune pe arbitraj.

Potrivit site-ului Federatiei Romane de Fotbal, arbitrul Istvan Kovacs face o serie de precizari ca urmre a declaratiile facute de Becali. El admite ca detine doua proprietati in momentul de fata in Cluj-Napoca, insa niciuna dintre ele nu a fost cumparata de la Varga sau Muresan sau asociati ai celor doi. „Ambele au fost achizitionate prin doua credite la banca la care platesc rate lunare. Voi colabora in orice ancheta demarata, pe linie sportiva sau nu, si voi pune la dispozitie documentele care sa demonstreze cele sustinute de mine. Sunt curat si nimeni nu poate demonstra altceva in ceea ce ma priveste. Cine sustine altceva e un mincinos sau a fost prost informat. Nu am avut niciodata nicio legatura cu CFR Cluj sau cu un alt club din Romania. Relatia mea cu orice conducator sau finantator de club este una strict profesionala! Domnul Becali incearca sa puna presiune pe arbitraj facand acuzatii la adresa mea. Nu voi accepta sa fiu folosit in jocul pe care domnia sa il face” – declara arbitrul Istvan Kovacs. De asemenea, el ii da asigurari lui Becali ca nu are nimic cu clubul acestuia si spune ca nu a sugerat nimanui, niciunui coleg si nici fratelui sau sa ia decizii impotriva FCSB.

Te-ar putea interesa:  Focar de Covid-19 la FCSB

„Mereu am recomandat tuturor colegilor mei sa fie echidistanti si le-am urat tot timpul sa fie inspirati si sa ia deciziile corecte”- afirma Istvan Kovacs.

Cel mai recent scandal din fotbal a pornit de la faptul ca  Becali sustine ca e tinta ungurilor si ca fratii Kovacs ar planui sa distruga clubul Steaua. Patronul FCSB afirma ca in partida cu UTA arbitrii au fost clar de partea UTA, la cererea lui Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, si el arbitru. De asemenea, el l-a acuzat pe Szabolcs Kovacs ca e arbitrul de casa al CFR Cluj.

MM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *