Bogdan Vintila, fostul secund al lui Hagi cauta victoria cu numarul 2 impotriva celui care l-a facut antrenor

Duelul care va avea loc duminica seara intre Viitorul si FCSB urmeaza sa propuna o confruntare speciala si anume Hagi versus Vintila. Doi vechi prieteni, doi prieteni foarte buni care au inceput sa colaboreze in urma cu 16 ani. La acea vreme, Bogdan Vintila, inca jucator, a semant cu Bursapor, sub comanda lui Hagi.

Fotbalist si antrenor sub conducerea « regelui »

Din momentul in care si-a pus ghetele in cui, Vintila a ramas implicat in continuare in acest fenomen si si-a inceput mai apoi cariera de antrenor. Initial ca secund a lui Hagi pentru Galatasaray dupa care secund la Viitorul, mai apoi antrenor principal la aceeasi echipa, Bogdan Vintila a debutat in Liga 1 pe data de 16 septembrie 2013 in cadrul meciului Viitorul-FC Botosani. S-a aflat pe banca la Viitorul in numai putin de 35 de partide in cadrul Ligii 1 insa niciodata nu a reusit sa ii invinga pe cei de la FCSB. De doua ori a pierdut in fata lui Reghecampf si o data in fata lui Galca.

Nu doar incheierea carierei de profesionist si startul celei de antrenor se leaga de numele lui Hagi ci si numirea lui Vintila la FCSB are mare legatura cu « Regele ».  Becali explica in momentul numirii lui Vintila faptul ca l-a ales antrenor deoarece el are scoala lui Hagi si de mai multa vreme era in cautarea unuia cu aceasta scoala. Chiar din meciul din tur Vintila a reusit sa isi arate calitatile, atunci cand FCSB a reusit sa se impuna cu scorul de 2-1 in fata echipei Viitorul. Antrenorul in varsta de 47 de ani va incerca acelasi lucru si de data aceasta mai ales ca o victorie i-ar consolida echipei FCSB pozitia de play-off.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *