Acuzatii grave la Australian Open

Stakhovsky se afla actualmente pe locul 169 in ATP, insa cea mai buna clasare din cariera a obtinut-o in anul 2020 cand ocupa locul 31.

Cu un an insa de aceasta performanta, jucatorul de tenis originar din Kiev sustine ca o anumita persoana i-ar fi oferit suma de 100.000 de dolari pentru a pierde in primul tur din cadrul Australian Open, meci in care a jucat impotriva jucatorului francez Arnaud Clement clasat la acea vreme pe locul 89 in ATP.

Sergiy Stakhovsky sustine ca a refuzat propunerea insa, in ciuda acestui lucru, tot a pierdut meciul. Chiar daca sustine ca a refuzat sa trucheze meciul respectiv, jucatorul ucrainian a pierdut meciul respectiv. Arnaud Clement a reusit sa se impuna cu scorul de 6-3, 2-6, 4-6, 6-2, 6-1.

Jucatorul povesteste ca pe vremea cand participa la Australina Open i s-a oferit suma generoasa de 100.000 de dolari pentru a pierde in jocul cu jucatorul francez Arnaud Clement. Este vorba despre doua persoane care aveau in spate investitori importanti. Chiar daca castigase doua seturi tot a pierdut meciul. In momentul in care a parasit terenul, daca persoana respectiva se afla acolo, jucatorul afirma ca ar fi fost capabil sa o loveasca cu racheta. Jucatorul sustine ca mai apoi s-a indreptat spre forumurile abilitate pentru a rezolva aceasta situatie care lui i s-a parut extrem de grava insa aceste forumuri nu i-au putut garanta din pacate siguranta sa si a familiei sale in cazul in care decidea sa faca acuzatii grave. Imediat dupa meci, jucatorul a mers la TIU (Unitatea de Integritate a Tenisului) si a fost intrebat cine i-a ofetit suma de bani. Jucatorul i-a intrebat daca sunt pregatiti sa ii protejeze familia deoarece oamenii din spatele acestei situatii sunt deosebit de periculosi. Insa, deoarece i s-a spus ca nu i se poate garanta nimic, a decis sa renunte la acuzatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *