A fost nebunie de nedescris la Marele Premiu al Braziliei

La Marele Premiu al Braziliei a fost « nebunie », in cadrul penultimei etape din acest sezon al Formulei 1. Cu cinci tururi inainte de final, pilotii de la Ferrari, Leclerc si Vettel ocupau locurile 4 respectiv 5 dar ce a urmat este de-a dreptul incredibil.

Vettel a intentionat sa il depaseasca pe colegul sau, a reusit sa treaca de el cam jumatate de masina insa nu a mai reusit sa tina volanul drept si a virat stanga, acrosandu-l pe Leclerc cu roata. Cu alte cuvinte, i-a taiat fata deoarece mai avea toata pista in fata sa.

Evident, cei doi au abandonat cursa cu rotile explodate, pe video se vede clar cum Vettel il loveste pe Leclerc.

Dupa asta, Charles Leclerc a fost un pachet de nervi, pe comunicarea radio auzindu-se cuvinte cam grele Ce naiba ? Vettel a raspuns si el Am pana. Ce naiba face ?Scuze.

Max Verstappen a reusit o victorie la Interlagos. Plecat din pole-position, Max Verstappen a reusit sa castige Marele Premiu al Braziliei chiar daca nu a condus mereu cursa. Olandezul de la Red Bull a reusit sa il depaseasca pe Pierre Gasly, acesta din urma obtinand un loc doi istoric pentru Toro Rosso, dupa ce acesta a fost indepartat in cadrul acestui sezon de catre Red Bull. Lewis Hamilton, campionul mondial, a prins doar ultimul loc pe podium dupa ce a reusit sa il scoata din cursa pe Alexander Albon in cadrul finalei  Grand Prix-ului brazilian. Carlos Sainz de la McLaren a incheiat cursa pe locul patru asta dupa ce a pornit ultimul din cursa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *