Vlad Chiriches primeste cea mai mare nota din echipa italienilor

Partida Napoli-Arsenal s-a incheiat cu scorul de 0-1. Vlad Chiriches, jucatorul in varsta de 29 de ani, recent revenit dupa o accidentare destul de grava, care l-a tinut departe de gazon timp de doua luni, a fost titularizat de catre Carlo Ancelotti in sfertul din Europa League, cu Arsenal.

Si Chiriches a tinut sa confirme increderea primita din partea antrenorului echipei Napoli si a reusit sa faca o partida excelenta, sa ii blocheze in nenumarate randuri pe jucatorii ofensivi ai echipei Arsenal. Capitanul nationalei a aparut si la sfarsitul partidei insa lovitura de cap data din repriza a doua s-a dus putin pe langa poarta.

Fundasul central, in varsta de 29 de ani, a primit de altfel cea mai mare nota din partea fanilor pe un site al fanilor italieni, napoligol.it si anume 6,5, nota primita de altfel si de catre Koulibaly. Cu totii considera ca Vlad Chiriches a reusit sa demonstreze ca echipa Napoli se poate baza pe el, a fost cel mai bun inlocuitor pentru Albiol, a fost extrem de lucid si atent in cateva situatii-limita. Aceasta a fost descrierea atribuita lui Vlad Chiriches.

Te-ar putea interesa:  CFR Cluj va juca împotriva Sevillei în Europa League

Chiriches a fost laudat si in presa. Spre exemplu, Corriere dello Sport l-a ales pe Chiriches cel mai bun om al gazdelor, l-a notat tot cu 6,5. Gazeta a scris ca jucatorul roman a reusit o serie de faze in care a inscris extrem de eficient, cu diagonale mai mult decat precise. Este considerat singura surpriza a serii, singura surpriza pozitiva din cadrul partidei cu Arsenal. In plus, cel mai bun de pe teren a fost si Lacazette, executia francezului din lovitura libera de la marginea careului facand diferenta si cu concursul portarului Meret,  unul din cei mai slabi jucatori ai lui Ancelotti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *