Un promitator fundas central, pe listele de transferuri ale Real Madrid si Arsenal

Transfer Real Madrid

Atat Real Madrid, cat si Arsenal, doresc sa aduca un echipa un fundas central care promite foarte mult si anume pe Mario Hermoso.

Florentino Perez si-a facut public inca de o saptamana interesul de a-l avea in echipa pe Hermoso, dar si antrenorul Arsenal, Unai Emery, s-a aratat interesat de transferul tanarului atacant.

Se pare ca Real Madrid ramane echipa favorita pentru Hermoso, potrivit presei britanice. Spaniolii de la Real Madrid vad in fundasul de doar 23 de ani solutia perfecta pentru gruparea „blanco”. In plus, acesta a fost crescut de scoala de fotbal a campioanei europene, „La Fabrica”.

Datorita evolutiei remarcabile a lui Hemoso, acesta a fost convocat si la nationala Spaniei. Potrivit elespanol.com, Mario este considerat „noua senzatie a campionatului”.

In actualul sezon de La Liga, atacantul a fost prezent in 12 meciuri ale celor de la Espanyol, echipa cu care are contract pana in anul 2020.

Dupa cum informeaza Transfermarkt, Mario Hermoso este cotat la 20 de milioane de euro.

Conform cotidianului ABC, fotbalistul este fundasul cu cele mai multe dueluri unu la unu castigate in Spania in acest sezon. Daca ar fi transferat la Real Madrid, ar juca un rol important in intarirea defensivei echipei, afectata de faptul ca cel de-al patrulea fundas este accidentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *