Un fotbalist de la FCSB, scandal monstru pe aeroport

Emi
By Emi noiembrie 10, 2019 13:04

Un fotbalist de la FCSB, scandal monstru pe aeroport

Atacantul francez al echipei FCSB, Harlem Ghohere, a ratat în această dimineață zborul de pe aeroportul Otopeni spre Charleroi și a făcut scandal. Potrivit Telekom Sport, atacantul francez a întârziat la poarta de îmbarcare dar a încercat totuși să urce în avion, dar a fost respins, atât el cât și familia sa.

Harlem Gnohere a vrut să profite de pauza provocată de meciurile echipelor naţionale şi dorea să meargă cu familia la Charleroi, însă a ratat zborul. El a întârziat prea mult într-un restaurant fast-food din aeroport şi nu s-a conformat atunci când a fost chemat la îmbarcare.

Angajaţii aeroportului au mers la el pentru a-l anunţa că riscă să rateze zborul, iar Gnohere a promis că se va prezenta la poartă.  Însă, ajuns acolo, câteva minute mai târziu, francezul a găsit poarta închisă. Și aşa, Gnohere a trecut de poartă şi s-a urcat cu forţa în autobuzul care ducea spre avion, declanşând un adevărat scandal, care l-a făcut să rateze zborul spre Charleroi, fiindu-i interzis accesul în avion.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi noiembrie 10, 2019 13:04
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<