Top 7 branduri celebre de ochelari de soare

Luxury,Eyeglasses,In,A,Store,In,Paris

Când vine vorba de ochelari de soare, câteva branduri se remarcă datorită calității, stilului și inovației. Am pregătit 7 branduri care excelează în domeniul ochelarilor de soare de câteva decenii încoace.

1. Ray-Ban

Ray-Ban este un brand de lux popular pentru ochelarii lor de soare, dar și de vedere. Fondat în 1936, continuă să exceleze și să fie in topul industriei sale.

Brandul este cunoscut pentru modelul Aviator, făcut inițial pentru piloții de aviație militară, ulterior fiind popularizat, devenind un articol de fashion. Ray-Ban se mândrește și cu modelul Wayfarer care are ramele ca aripile unui fluture. Acest model s-a popularizat in anii 1970-1980 de către vedete precum Buddy Holly, Roy Orbison și James Dean.

Prin calitatea și durabilitatea ochelarilor lor, Ray-Ban reprezintă statut, stil de viață de lux și succes. Brandul are prețuri destul de exclusiviste, de aceea, dacă ești in căutare de o alternativă mai accesibilă la modelul lor faimos Wayfarer, comandă acum ochelari de soare de damă Ana Hickmann AH9376 C02.

2. Oakley

Lansat în 1975 de Jim Jannard, Oakley s-a concentrat inițial pe mânere de motociclete, dar a devenit rapid un lider în ochelarii sportivi, fiind cunoscut pentru tehnologia PRIZM care optimizează contrastul și vizibilitatea.

Te-ar putea interesa:  Bernadette Szocs, medaliată cu aur

Oakley continuă să producă ochelari sport cu performanță ridicată, ei fiind speciali pentru designul ergonomic, rezistența la impact și tehnologia avansată a lentilelor.

3. Ana Hickmann

Ana Hickmann este un model brazilian care a lansat propria linie de ochelari de soare sub marca ei. Aceasta și-a început cariera în design-ul de ochelari datorită pasiunii sale pentru modă și accesoriile elegante. Brandul Ana Hickmann este recunoscut pentru adaptabilitatea stilurilor sale la tendințele contemporane și pentru angajamentul de a oferi produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Comandă acum ochelari de soare Ana Hickmann pentru damă dacă îți dorești un mix între estetică luxoasă si funcționalitatea zilnică. Acest brand face fiecare pereche de ochelari o alegere populară pentru publicul feminin.

4. Gucci

Ochelarii de soare Gucci, făcuți de mână în atelierele din Italia, reprezintă un accesoriu vestimentar de top, făcuți să impresioneze și să țină o viață. Folosind materiale premium cu detalii elaborate, cu un stil sofisticat si un design de lux, brandul a devenit sinonim cu eleganța și rafinamentul italian.

O alternativă la fel de atractivă poate fi modelul de ochelari de soare de damă Ana Hickmann AH9338 P01.

5. Prada

Fondată în 1913 de Mario Prada, marca Prada a început ca o firmă de marochinărie de lux în Milano, Italia. În anii ’70, nepoata lui Mario Prada, Miuccia Prada, a preluat afacerea și a transformat-o într-unul dintre cele mai influente branduri de modă din lume. În anii ’90, Prada a extins gama de produse pentru a include ochelari de soare, îmbrăcăminte, accesorii și parfumuri.

Te-ar putea interesa:  10 cele mai bune cazuri CS2 în 2024

Cunoscut pentru designul modern si inovator, Prada este unul dintre cele mai influente branduri de ochelari de soare. Cu materiale de calitate, atenție la detalii și stilul contemporan, Prada este în vârful industriei ochelarilor de soare.

6. Tom Ford

Marca Tom Ford a fost lansată în 2005 de celebrul designer american Tom Ford, cunoscut pentru contribuțiile sale majore la industria modei. Linia de ochelari de soare Tom Ford a fost introdusă ca parte a colecției sale de modă, având succes imediat datorită designurilor sale inovatoare și calității superioare a produselor.

Ochelarii de soare Tom Ford sunt recunoscuți pentru estetica lor rafinată și modernă, care combină materiale de lux cu detalii elegante și tehnologie de vârf în producția lentilelor. Aceștia sunt proiectați să ofere nu doar protecție solară, ci și să completeze stilul personal al purtătorului, fiind disponibili într-o varietate de forme, culori și finisaje.

7. Chanel

Chanel este unul dintre cele mai prestigioase și influente branduri de modă din lume, fondat în 1910 de Gabrielle ,,Coco” Chanel. Marca a devenit cunoscută pentru estetica sa distinctivă, care combină eleganța cu un simț al modernității. Linia de ochelari de soare Chanel a fost introdusă pentru prima dată în colecțiile Chanel în anii ’90 și a devenit rapid un element iconic al brandului.

Te-ar putea interesa:  Poker - sport sau joc de noroc?

Ochelarii de soare Chanel sunt printre cele mai căutate accesorii de modă din lume și sunt purtați de celebrități, influenceri și iubitori ai modei din întreaga lume. Aceștia sunt adesea prezentați în campanii publicitare de prestigiu și sunt prezenți în reviste de modă de top și pe covorul roșu la evenimente de modă importante.

Chanel oferă ochelari de soare fabricați folosind materiale premium, cum ar fi acetatul de lux și metalul fin, și sunt echipați cu lentile de înaltă calitate care oferă protecție UV și claritate optică.

Aceste 7 branduri de ochelari de soare reprezintă o selecție remarcabilă în lumea modei și a accesoriilor de lux. Fiecare brand aduce cu sine o istorie bogată, o estetică distinctivă și un angajament pentru calitate și inovație. De la iconicele modele Ray-Ban și Chanel, la designurile elegante și sofisticate ale lui Tom Ford și Prada, aceste branduri sunt sinonime cu stilul și rafinamentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *