SPAL – Fiorentina, un meci destul de complicat pentru pariori

Duminica, incepand cu ora 13 :30, SPAl va primi vizita celor de la Fiorentina, in cadrul unui meci contand pentru etapa cu numarul 24 din Serie A. Partida urmeaza sa se desfasoare pe stadionul Paolo Mazza din Ferrara.

SPAL are mare nevoie de puncte, violetii sunt din ce in ce mai departe de obiectiv.  Cu numai putin 11 rezultate de egalitate, contabilizate intr-un numar de 23 de etape, adica o medie de un egal la doua meciuri, Fiorentinta nu poate avea pretentii de Europa motiv pentru care, probabil, nici nu va ajunge pana la finalul acestui sezon in zona europeana. Violetii arata asemeni unei echipe veritabile situate la mijlocul clasamentului care, chiar daca a incurcat in mod periodic granzii a reusit sa intregistreze mult prea multi pasi gresiti spre deosebire de celelalte formatii din jumatatea inferioara a ierarhiei.

De cealalta parte, SPAL cotinua sa lupte pentru a se mentine deasupra asa-numitei « zone rosii ». Echipa din Ferrara a fost foarte aproape de a obtine o remiza runda trecuta pe terenul revelatiei, Atlanta si vine, in general, dupa o serie de rezultate bune. Pe terenul echipei Parma a avut loc o victorie uriasa (3-2), egala temutei Torino (0-0), insa, toate aceste puncte nu sunt suficiente din pacate. SPAL va avea nevoie de mult mai mult de atat, distanta de patru puncte fata de zona retrogradarii nu este una confortabila momentan.

Te-ar putea interesa:  Pușcaș, în echipa ideală a U21. Singur printre spanioli și germani!

Tinand cont de imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o desfasurare destul de echilibrata a ostilitatilor. Nu avem pretentii la un deznodamant cu multe goluri daca este sa tinem cont de rezultatele inregistrate pe SPAL pe teren propriu dar daca este sa ne bazam pe stilul de joc al celor doua echipe si anume unul aducator de lovituri in mod frecvent, ar trebui sa avem parte de un meci interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *