Sorana Cirstea si Andreea Mitu calificate in finala probei de dublu de la Lugano

Sorana Cirstea si Andreea Mitu au reusit sa se califice in finala probei de dublu de la Lugano dupa ce le-au invins cu 6-4, 6-3 pe elvetiencele Timea Bacsinszky si Ylena In-Albon in cadrul semifinalelor.

Favoritele au reusit sa se impuna dupa o ora si 19 minute si urmeaza sa joace in cadrul ultimei partide din turneul din Elvetia, ce pune la bataie premii in valoare de 25.000 de dolari.

Primul set din cadrul partidei a fost echilibrat dar, de la 3-3 romancele au reusit sa se desprinda la 5-3. Adversarele au reusit sa recupereze break-ul insa Cirstea si Mitu au incheiat meciul cu 6-4, pe serviciul jucatoarelor din Elvetia.

In setul cu numarul doi al meciului Mitu si Cirstea au reusit sa se detaseze mult mai repede, de la 2-2 la 5-2. Timea Bacsinszky si Ylena In-Albon au reusit sa isi mai faca inca o data serviciul insa romancele au reusit sa incheie cu un game alb.

Te-ar putea interesa:  Iga Swiatek, campioană la Roland Garros

Cirstea si Mitu au reusit astfel sa isi asigure un cec generos, de 6400 de dolari precum si 180 de puncte in WTA, ambele reusind sa urce in top 100 la dublu de luni.

Sambata, romancele isi vor afla adversarele din cadrul finalei, dupa meciul Veronika Kudmermetova/Galina Voskoboeva – Belinda Bencic/Victoria Kuzmova.

Pentru ambele jucatoare, Sorana Cirstea si Andreea Mitu aceasta va fi prima finala din anul 2019. Cirstea mai are patru titluri WTA la dublu precum si cinci finale jucate iar Andreea Mitu trei titluri si o finala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *