Simona Halep, mesaj de solidaritate cu chinezoaica Shuai Peng

Emi
By Emi noiembrie 19, 2021 20:17

Simona Halep, mesaj de solidaritate cu chinezoaica Shuai Peng

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 22 mondial, a luat şi ea poziţie în cazul chinezoaicei Shuai Peng, care nu a mai dat niciun semn după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei, Gaoli Zhang, de agresiune sexuală.

”Peng Shuai, să ştii că toţi jucătorii de tenis sunt alături de tine. Mă gândesc la tine şi sper că eşti în siguranţă”, a scris Simona Halep, vineri, pe Twitter, alături de binecunoscutul hashtag #whereispengshuai.

Alte jucătoare române care au luat atitudine sunt Andreea Mitu şi Irina Bara.

Dispariţia jucătoarei chineze de tenis Shuai Peng, care nu a mai dat niciun semn de viaţă după ce l-a acuzat de viol pe un fost vicepremier al Chinei, nelinişteşte lumea tenisului şi opinia publică.

La o săptămână după ce jucătoarea de 35 de ani a povestit în detaliu cum a fost violată de fostul vicepremier chinez Gaoli Zhang (75 de ani), tânăra a dispărut. Peng, care a câştigat Roland Garros în proba feminină de dublu în 2014, l-a acuzat, pe 2 noiembrie, pe fostul oficial că a forţat-o să aibă un raport sexual în urmă cu trei ani, iar apoi a fost constrânsă să devină amanta acestuia.

Te-ar putea interesa:  Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor

Preşedintele WTA (asociaţia jucătoarelor profesioniste de tenis), Steve Simon, nu exclude posibilitatea retragerii tuturor competiţiilor feminine din China în cazul în care Beijingul nu va face lumină în cazul dispariţiei campioanei Shuai Peng.

Simon şi-a exprimat, miercuri, „îngrijorarea” privind securitatea chinezoaicei Shuai Peng şi a afirmat că pune la îndoială informaţiile oficiale provenind din China referitoare la jucătoare.

Canalul de stat chinez CGTN a prezentat miercuri seara, pe Twitter, o captură de ecran a unui mail atribuit lui Shuai Peng, pe care jucătoarea chineză l-ar fi trimis conducerii WTA, fără ca autenticitatea mesajului să poată fi confirmată.

Afirmaţiile din acest mesaj cu origine suspectă sunt în contradicţie cu declaraţiile lui Shuai Peng, care acuzase înaltul oficial chinez de viol.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi noiembrie 19, 2021 20:17
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<