Serena Williams susține că nu s-a retras

Declarație surprinzătoare a fostului număr unu mondial în tenisul feminin. Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a afirmat luni că nu s-a retras din activitatea sportivă şi şansele de a reveni pe teren sunt ”foarte mari”, după ce anterior declarase că va pune capăt carierei profesioniste după turneul US Open, de luna trecută, transmite Reuters.

”Nu m-am retras. Şansele (de a reveni) sunt foarte mari. Puteţi veni la mine acasă, am un teren de tenis”, a afirmat Williams, într-o conferinţă de presă susţinută la San Francisco, pentru promovarea companiei sale de investiţii, Serena Ventures.

Serena Williams, 41 de ani, a spus că ”se îndepărtează de tenis” într-un articol scris în august şi, deşi nu a confirmat că US Open este ultimul său turneu din carieră, a avut o despărţire emoţionantă de spectatori după ce a pierdut în turul al treilea la Flushing Meadows.

Câştigătoare a 23 de titluri de Mare Şlem, Serena Williams este considerată de mulţi cea mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile, a precizat că nu se pregăteşte pentru a juca la vreun turneu, după ce US Open nu a părut o competiţie naturală pentru ea.

Te-ar putea interesa:  Rafael Nadal a câștigat Turneul de la Roland Garros

”Nu m-am gândit încă (la retragere). Însă m-am trezit recent şi am ieşit pe teren zilele trecute şi m-am gândit pentru prima oară în viaţa mea că nu joc pentru o competiţie, iar acest lucru mi s-a părut ciudat. A fost ca prima zi din restul vieţii mele şi m-am bucurat de ea, dar încă încerc să găsesc un echilibru”, a comentat Serena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *