S-au implinit 13 ani de la sfertul istoric dintre Rapid si Steaua. Ce s-a ales de UEFantansticii Romaniei

Pe data de 30 martie 2006, Rapid si Steaua aveau o infruntare pe stadionul din Giulesti, in turul sferturilor de finala ale Cupei UEFA. Doua echipe care remizau, 1-1, calificarea urmand sa se dedica peste o saptamana, Steaua reusind sa se califice dupa o partida incheiata cu scorul de 0-0 pe stadionul Lia Manoliu.

Dintre toti jucatorii care s-au aflat in urma cu 13 ani pe stadion doar doi au reusit sa joace la nivel inalt, Andrei Cristea si Marius Constantin. Fundasul joaca acum la Gaz Metan si atacantul evolueaza momentan pentru  CSU Craiova. Mugurel Buga si Banel Nicolita evolueaza acum pentru ligile inferioare, pentru CS Faurei si respectiv Haman, in timp ce Carlos apara acum pentru liga a treia portugheza si anume la Limianos.

Mirel Radoi, Daniel Oprita, Viorel Moldovan si Nicolae Dica au devenit intre timp antrenori.

Care au fost echipele de start ?

STEAUA – RAPID 1-1 (IN RETUR 0-0)

Au marcat in cadrul acestei partide: V. Moldovan (48) / Nicolita (4)

Te-ar putea interesa:  Oferta de ultima ora pentru Ianis Hagi

Rapid: D. Coman – M. Constantin, Maftel, I. Rada – Badoi, R. Stancu, E. Dica (Neagu 77′), I. Stancu (N. Grigore 46′) – Buga, D. Niculae, V. Moldovan (Burdujan 64′)
Antrenor: Razvan Lucescu

Steaua: Carlos – Ogararu, D. Goian, Ghionea, P.Marin – Oprita, M. Radoi, Paraschiv (Cristocea 66′), Nicolita (Nesu 90′)- N. Dica, A. Cristea (Lovin 59′)
Antrenor: Cosmin Olaroiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *