Pronosticuri AS Roma -Inter Milan

AS Roma si Inter Milan se intalnesc pe data de 10 ianuarie pentru un meci in cadrul zilei cu numarul 17 din Serie A. Cele doua cluburi se vor lupta pentru a primi punctele victoriei, pentru a ramane in cursa pentru titlu. Vor reusi Lupii sa se impuna la domiciliu in fata echipei Inter Milan? Este ora pronosticurilor.

AS Roma si Inter Milano fac parte din cele mai importante cluburi de pe Il Calcio. Se intalnesc de mai multe ori pe an, inca din 2008 au inceput sa joace una impotriva celeilalte si au reusit sa creeze senzatie de 35 de ori. Cu 11 victorii la activ, Gialorossi are un singur succes in plus fata de Inter Milan.

Inter Milan da dovada de rezistenta

Inter Milan si cele 10 victorii obtinute in fata echipei AS Roma au dat mereu dovada de rezistenta, la fiecare meci in parte. Cu toate acestea, cu 14 rezultate nule, cele doua echipe au intampinat dificultati in ceea ce priveste departajarea. Din 2018 (5 intalniri de atunci), Lupii si Inter Milano ne-au oferit meciuri spectaculoase.

Te-ar putea interesa:  Juventus Torino riscă să fie exclusă din campionatul Italiei

AS Roma ocupa locul 3 in ierarhia din Serie A, a reusit sa acumuleze 33 de puncte. Inter Milano ocupa locul 2 in Serie A, cu 36 de puncta acumulate, la doar un punct in minus fata de liderul AC Milan si, din nefericire a pierdut sansa de a ocupa primul loc al clasamentului, dupa ce a pierdut meciul la Sampdoria, cu scorul de 1-2, o infrangere care a luat pe multi prin suprindere.

Aceasta este una din cele mai asteptate confruntari din runda cu numarul 17, confruntare dintre doua echipe cu un randament foarte bun, ambele echipe avand la activ doar cate o infrangere din ultimele cinci meciuri jucate. Sansele ca acest meci sa se incheie la egalitate sunt mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *