Portile Racing Point se inchid si pentru Vettel

Se indreapta Sebastian Vettel incet dar sigur spre un an sabatic in Formula 1? Germanul risca sa fie exclus din Racing Point pentru acest sezon 2020.

Cvadruplu campion mondial la Formula 1, Sebastian Vettel cauta cu disperare un volan pentru anul 2021. In aceasta situatie ingrata se afla Sebastian Vattel dupa decizia luata de Ferrari, aceea de a nu mai reinnoiasca contractul cu pilotul pentru anul viitor. Dupa un Nu definitiv oferit de Christian Horner, portile Racing Point par sa se inchida si pentru Vettel. Este flatant sa constati ca toata lumea considera ca un cvadruplu campion la Formula 1 ar trebui sa ni se alature, a comentat Otman Szafnauer insa, poate ca masina noastra este mai rapida (decat Ferrari) in acest moment.

Acesta din urma a mai declarat ca au contracte de lunga durata cu cei doi piloti ai lor, Lance (Stroll) si Sergio (Perez), drept urmare este logic ca Sebastian nu mai are loc in echipa. Insa, in ciuda numeroaselor raspunsuri negative, Sebastian Vettel nu si-a pierdut speranta, inca face ochi dulci Racing Point, care va deveni echipa de uzina a Aston Martin in Formula 1 de anul viitor.

Te-ar putea interesa:  Sezonul de Formula 1 ar putea incepe in iulie in Austria, fara spectatori

Independent de viitorul meu, mi se pare ca Racing Point face o impresie foarte buna peste tot in lume. Anul acesta se afla intr-o pozitie privilegiata, declara in urma cu ceva timp pilotul Ferrari. Cunosc bine o parte din echipa si asta de mai multe vreme deja. Au ocazia de a ma coopta anul acesta pentru a completa echipa, a mai declarat Vettel. Ramane de vazut daca acest lucru se va intampla sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *