Monaco – PSG, scor 0-4. Situatie critica pentru monegasci!

Monaco - PSG

Partida Monaco- PSG din cea de-a XIII-a etapa a campionatului francez nu s-a incheiat deloc bine pentru monegasci, cu scorul de 0-4.

Situatia pentru AS Monaco nu este deloc usoara, deoarece se situeaza pe locul 19 in Ligue 1, cu 7 puncte, aflandu-se la egalitate cu ultima clasata. PSG in schimb este lider, cu 39 de puncte, aflandu-se cu 13 puncte in fata locului 2, ocupat de Lille.

Victoria a fost de partea francezilor inca din minutul 4, atunci cand Cavani a inscris primul gol, urmat de al doilea in minutul 11. Dupa inscrierea celui de-al treilea gol in minutul 53, tot de catre Cavani, sansele pentru revenirea monegascilor erau tot mai mici. In minutul 64 Neymar a inscris cel de-al patrulea gol, incheind astfel meciul cu 4-0 pentru francezi.

Daca cea de-a XIII-a etapa a campionatului francez nu a fost o reusita pentru monegasci, Franta insa ramane o campioana si isi mentine pozitia dupa 12 etape, fara sa cedeze macar un punct.

Sanse mari de retrogradare pentru AS Monaco

Se pare ca in istoria fotbalului francez, nu exista un precedent favorabil echipei As Monaco. Astfel, doar sapte cluburi din 28 care au avut 7 puncte in clasamentul primei ligi franceze dupa 13 etape, au reusit sa evite retrogradarea.

Incepand cu anul 2001, au fost 14 echipe care s-au aflat in aceeasi situatie cu Monaco, iar dintre acestea, 13 au retrogradat. Singura care a reusit sa se salveze a fost Ajaccio, in sezonul 2011/2012, care s-a situat pe locul 16.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *