Mitică Dragomir a explodat de nervi, în direct, când a fost întrebat de blaturi

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, a explodat la o emisiune în direct, la postul Pro X, atunci când a venit vorba de balturile din anii trecuți din fotbalul românesc.

”Ăștia n-au făcut nimic, n-au dat cu o bidinea în două legislaturi. Cred că le e frică de politic, de cineva, altfel nu înțeleg. Am făcut numai lucruri deosebite, dar am fost 24 de ani numai în procese. Eram cu două echipe în Champions League, dar m-ați criticat și m-ați înjurat de mama focului. Acum, că nu e nicio performanță, nu scrieți nimic. Parcă sunteți de mână cu ei!”

Florin Caramavrov: „Aveam ce să scriem atunci”

Dumitru Dragomir: „Aveați ce să scrieți pentru că erau rezultate”

Florin Caramavrov: „Erau și multe neregularități. Erau blaturi, dumneavoastră ați ieșit și ați spus de un meci. Erau multe, ați spus doar de unul”

Dumitru Dragomir: „Nu, dragul meu. Te-aș ruga să nu minți poporul cu televizorul!”

Te-ar putea interesa:  Mirel Rădoi, numit antrenor la Universitatea Craiova

Florin Caramavrov: „Cum nu, dacă ați spus clar că a fost blat Dinamo cu Ceahlăul?”

Dumitru Dragomir: „Dragul meu, am spus că urmau să facă, dar noi l-am preîntâmpinat. E altceva! Atenție cum vorbești, eu nu fac greșeli. Tati, sunt stăpân pe ce spun, am deconspirat ce avea să se întâmple și nu s-a mai întâmplat. Unii dintre ziariști au crezut că sunt filosofi, că știu eu de blaturi. Nimic, numai povești! Băi, frate, spune ceva concret!”

Florin Caramavrov: „Dumneavoastră ați spus, domnule Dragomir. Acum o întoarceți ca la Ploiești, ca de obicei. Ați spus că la Piatra Neamț a fost non-combat. E declarația dumneavoastră pe internet, ce naiba o întoarceți? E declarația dumneavoastră”

Dumitru Dragomir: „Taci, bă, din gură. Dacă am spus așa, să-mi tai limba! Dacă nu, ți-o tai tu?”

Florin Caramavrov: „Eu nu, pentru că sunt dovezi pe internet!”

Dumitru Dragomir: „Taci, bă, din gură! Atunci lasă-mă dracu’! Ce internet, bă, fi-ți-ar internetul al dracu’?! Arată-mi treaba asta! Nu s-a întâmplat blatul, l-am preîntâmpinat. Vorbești numai prostii!”

Te-ar putea interesa:  Budescu a fost convocat la echipa Națională

Florin Caramavrov: „Taci mata din gură! Dumneata vorbești numai prostii! Ați furat pe timpul dumneavoastră în continuu, numai blaturi și nenorociri au fost, de aia a ajuns fotbalul românesc așa”

Dumitru Dragomir: „Spune bă, nenorocitule, un singur blat! Bă, nesimțitule, cum poți spune tu treaba asta?”

Florin Caramavrov: „O mie de blaturi au fost în perioada aia și matale le protejai, nu ți-e rușine?”

Dumitru Dragomir: „Te voi da în judecată acum! De ce nu ai spus atunci, de ce nu te-ai dus la poliție? Băi, filosofilor, nu e nimic de capul vostru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *