Mirel Rădoi, numit antrenor la Universitatea Craiova

Noul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu are o baghetă magică şi că nu poate promite obiective măreţe, fiind însă dispus să muncească pentru realizarea acestora.

„Nu are nimeni bagheta magică, vă sigur de asta. Suntem dispuşi să muncim, nu aş vrea să spun 24 din 24, dar cât suntem în picioare suntem dispuşi să muncim. În momentul de faţă este prematur să vorbim de obiective măreţe având în vedere că echipa se află pe locul 9. Nu pot spune că vin să câştig campionatul pentru că nimeni nu poate garanta aşa ceva. Nu o să auziţi de la mine aşa ceva, pentru că eu nu pot să promit aşa ceva”, a declarat Mirel Rădoi, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial.

Pe de altă parte, preşedintele clubului U Craiova, Sorin Cârţu, a precizat în aceeaşi conferinţă că Rădoi a preluat obiectivele de la predecesorul său, câştigarea Cupei României şi a campionatului: „El a preluat obiectivele pe care le aveau şi cei dinainte, şi campionatul şi cupa vor fi tratate ca obiective. M-aş bucura ca el să reuşească să câştige campionatul, mai ales că am credinţa că poate face acest lucru. În momentul în care la Craiova nu se realizează ceva, nu se ia un trofeu, antrenorii au o problemă, dar nu e valabil dacă se vede o evoluţie bună a echipei. Cum a fost cazul lui Reghecampf, nu se punea problema plecării lui dacă ne înţelegeam asupra condiţiilor”.

Te-ar putea interesa:  Edi Iordănescu a pierdut cu Grecia

Rădoi a afirmat că venirea la Craiova este un vis împlinit, fiind un club la care şi-ar fi dorit să evolueze ca fotbalist.

„Pot să spun că este şi un vis împlinit, pentru că am spus la un moment dat că voi fi şi antrenorul Craiovei. Mi-am dorit din momentul în care am început să antrenez să fiu antrenor la unele echipe la care am jucat sau la care am vrut să fiu jucător. Condiţiile acum au fost altele decât la începutul sezonului. Condiţiile sunt altele şi au fost acceptate şi de o parte, şi de alta. Încep să îmi fac de aici cartea de vizită, ca să fie un început pentru toată lumea. Eu personal nu mai aveam răbdare să stau acasă, trebuia să vin undeva, eram nerăbdător să încep această muncă zi de zi, pentru că până acum doar vedeam meciuri şi citeam cărţi şi asta mă frustra oarecum. Nu aş vrea să ofer amănunte despre ofertele pe care le-am avut, au fost multe, şi din România, şi din străinătate. Eu am condiţii şi mă bucur că până la urmă cineva le-a acceptat. Vom vedea pe parcurs dacă va fi presiunea mai mare decât la echipa naţională, deocamdată este o euforie din partea noastră să realizăm cât mai multe lucruri frumoase, vom vedea de la următoarele meciuri ce presiune va fi”, a mai spus Rădoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *