Meciurile din Liga 1 se vor juca fără spectatori, din cauza coronavirusului

Derby Dinamo -FCSB

Meciurile de fotbal din Liga I se vor disputa cu porţile închise începând de duminică, 8 martie, a anunțat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, din cauza răspândirii virusului COVID-19.
„Ce să facem, eu sunt la ligă acum, discutăm, să se dispute cu porţile închise. Acea decizie cu 1.000 de persoane fiind o aiureală sinistră, în opinia mea. Ce fac, număr 1.000 de persoane şi restul nu mai intră? La meciurile de handbal cu 500 de persoane nu mai e periculos? Dar la metrou, la mall, cum facem? Da, deci asta va fi decizia, să se dispute toate meciurile cu porţile închise începând de astăzi. Începând de acum, ce să facem cu meciul de diseară? Normal, şi el va fi cu porţile închise”, a declarat Justin Ştefan, pentru AGERPRES.
Autorităţile au interzis de duminică, în contextul prevenirii unei răspândiri a coronavirusului în România, activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.
Dacă participă mai puţin de 1.000 de persoane, decizia interzicerii unei astfel de activităţi va fi luată la nivel local.
Măsura este valabilă până la 31 martie şi poate fi prelungită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *