Liga Campionilor s-ar putea relua în august

Emi
By Emi aprilie 13, 2020 23:10

Liga Campionilor s-ar putea relua în august

Competiţiile fotbalistice Liga Campionilor şi Europa League, întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, ar putea fi reluate în luna august, fără spectatori, scrie luni cotidianul francez Le Parisien.
„Ultima parte din Liga Campionilor s-ar putea desfăşura în întregime în cursul lunii august”, susţine Le Parisien.
Postul spaniol de radio Cadena SER confirmă această informaţie. Cadena SER prezintă şi alte elemente, bazându-se pe surse apropiate de cluburile ce continuă cursa în aceste competiţii. Astfel, partidele ar urma să se dispute cu porţile închise, într-o singură manşă, şi nu după sistemul tur-retur.
Liga Campionilor şi Europa League s-ar încheia după competiţiile interne, potrivit planului UEFA. Meciurile din cupele europene ar urma să se desfăşoare într-un interval de numai două săptămâni.
Sezonul 2020-2021 ar urma să înceapă în luna septembrie. Clubul Tottenham Hotspur a decis să nu-şi mai trimită personalul non-sportiv în şomaj temporar sau să reducă salariile, după ce deciziiile în acest sens au fost întâmpinate cu critici de suporterii grupării, scrie Reuters.
Spurs a impus o reducere de salarii cu 20% unui număr de 550 de angajaţi, pe lunile aprilie şi mai, pentru ca aceştia să-şi păstreze locurile de muncă.
Însă clubul a indicat luni că doar membrii conducerii vor avea salariile tăiate, iar toţi ceilalţi angajaţi îşi vor primi salariile integral atât pe aprilie cât şi pe luna mai.
”Criticile pe care le-am primit în ultima săptămână le-am resimţit şi vom acţiona ca şi până acum, cu responsabilitate faţă de absolut toată lumea, la orice nivel”, a spus directorul general al clubului, Daniel Levy, după ce asociaţia suporterilor echipei Tottenham a reacţionat vehement la deciziile conducerii, de trimitere în şomaj parţial a angajaţilor sau reducere a salariilor.
Cluburile din prima ligă engleză de fotbal vor primi o parte din recompensele băneşti de la finalul sezonului în avans pentru a le ajuta financiar în această perioadă de criză declanşată de pandemia de coronavirus, anunţa presa britanică săptămâna trecută.
Premiile, care în mod normal se oferă la final de sezon în funcţie de locul ocupat în clasament, vor putea fi accesate mai devreme de cluburi, la care se adaugă onorariile pentru numărul de meciuri transmise în direct. Conform surselor ziarului The Times, cluburile din vârful clasamentului vor încasa peste 20 milioane lire sterline, în timp ce codaşele vor primi câteva milioane. Fotbalul din Anglia este suspendat pentru o perioadă nedefinită din cauza pandemiei de coronavirus.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi aprilie 13, 2020 23:10
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<