In fata acuzatiilor, Zverev prefera sa zambeasca

Acuzat de violenta conjugala de fosta sa partenera de viata, Alexander Zverev a decis sa nu mai bage in seama rautatile si sa isi pastreze zambetul pe buze in ciuda numeroaselor probleme intampinate.

Totul a inceput de la un mesaj postat de Olga Sharypova pe data de 28 octombrie pe Instagram. Fosta lui Alexander Zverev, tanara de origine rusa povesteste ca a fost victima unor violente conjugale fara sa pronunte vreun nume. Insa, se pare ca la scurt timp a aparut si numele si este vorba despre jucatorul de tenis german. Numele a fost dat in cadrul unui interviu oferit presei ruse. Zverev a reactionat la scurt timp pe retelele sociale, aceste sustinand ca acuzatiile impotriva sa sunt nefondate.

10 zile mai tarziu, cel care a fost dominat in aceasta duminica de catre Daniil Medvedev in cadrul finalei Masters 1000 organizate la Paris (5-7,6-4, 6-1) a avut un cuvant de spus pentru cei care l-au criticat din cauza scandalului izbucnit in urma acuzatiilor facute de fosta sa partenera de viata: Stiu ca in acest moment exista numeroase persoane care incearca sa imi ia zambetul de pe fata, care se bucura enorm atunci cand ma vad suparat insa sub aceasta masca sa stiti ca inca zambesc destul de des. Un subiect pe care l-a abordat destul de des pe retelele sociale si in numeroasele conferinte de presa la care a participat. Acesti oameni pot incerca in continuare. Eu nu voi inceta sa zambesc. Totul merge bine in viata mea.

Te-ar putea interesa:  Novak Djokovic incheie 2018 pe prima pozitie in clasamentul ATP

In ciuda acestor acuzatii, Alexander Zverev isi pastreaza inca prezumtia de nevinovatie si, la ora actuala, Olga Sharypova nu si-a exprimat dorinta de a-l acuza in mod oficial in justitie. Ramane de vazut ce se va intampla in continuare si daca se va ajunge sau nu in justitie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *