Hamilton si inca trei piloti scapa de penalizari la Sochi

Alexandra
By Alexandra septembrie 27, 2020 07:44

Hamilton si inca trei piloti scapa de penalizari la Sochi

Lewis Hamilton reuseste sa isi pastreze pole position-ul in cadrul GP organizat in Rusia in aceasta perioada dupa ce a reusit sa evite cu brio o sanctiune, la fel ca si alti trei piloti din cadrul competitiei. Pilotii sunt acuzati ca nu au respectat regulile de reintoarcere pe pista dupa ce au iesit din virajul 2.

Cu siguranta duminica Lewis Hamilton va sari fara probleme de pe pozitia cu numarul 96 pe care se afla momentan. Acest “cadou otravit” conform propriilor declaratii ale pilotului, facand referire la distanta dintre grila si prima franare, este mult mai acceptabila decat o sanctiune.

Si acest lucru cade numai bine deoarece pilotul, dupa ce a fost convocat de comisie, dupa ce a fost acuzat de cele indicate mai sus, sextuplu campion mondial, a scapat cu toate acestea de o sanctiune, ca prin urechile acului am putea spune. Romain Grosjean, Kevin Magnussen si Nicholas Latifi au fost in egala masura convocati din acelasi motiv ca si Lewis Hamilton si au scapat si ei fara nicio sanctiune.

Te-ar putea interesa:  Wolff: Hamilton este la fel de motivat

Michael Masi a informat pilotii prin intermediul unor note emise de catre directorul de curse, de faptul ca, daca ies de pe pista in virajul cu numarul 2, va trebui sa imprumute un drum definit de catre zidurile din polistiren pentru a reveni progresiv pe traseu.

Cei patru piloti insa nu au respectat aceste reguli. In plus, tot cei patru piloti au mai fost convocati din acelasi motiv pentru incidente similare in cadrul Q1.
Justificarile sunt identice in toate cele patru cazuri si comisarii au indicat faptul ca niciun avantaj nu a existat din incalcarea acestei reguli deoarece timpul a fost doar eliminat pentru o anumita perioada de timp si ca pilotii au recunoscut faptul ca nu au respectat regulile si instructiunile si ca acest lucru a dus la o sanctiune in privinta pilotilor.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Alexandra
By Alexandra septembrie 27, 2020 07:44
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<