Halep a transmis un mesaj de multumire dupa parada de sambata de la Constanta

Se spune ca nicaieri nu este ca acasa si Simona Halep a simtit din plin acest lucru sambata, la Constanta. Dupa sarbatorirea pe Arena Nationala a victoriei obtinute la Wimbledon, detinatoare a doua titluri de Grans Slem a venit si in Constanta pentru a prezenta trofeul obtinut in urma infrangerii jucatoarei Serena Williams.

La acest eveniment Simona Halep a defilat la bordul unui autocar etajat, a facut o baie de multime si a fost ovationata la scena deschisa atat pe strada cat si in cadrul ceremoniei oficiale desfasurate in piata Ovidiu. Simona Halep, care a inceput sa joace tenis in Constanta la indemnul fratelui sau, nu a uitat unde a facut primii pasi in sportul care i-a adus celebritatea si numeroase titluri si a declarat ca se bucura enorm pentru felul in care a fost primita la Constanta si ca va pastra mereu in minte imaginile de la Constanta, ca le va lua peste tot cu ea, in lumea intreaga.

Simona Halep le-a promis constantenilor ca vrea o medalie la Olimpiada. Simona Halep nu a vrut sa ramana datoare sub nicio forma celor care au venit sa o felicite in timpul paradei. Simona a povestit celor prezenti ce a simtit dupa fiecare titlu obtinut de Grand Slam si le-a spus ca isi doreste sa aduca in orasul natal si o medalie olimpica.

Te-ar putea interesa:  Elvețienii spun că Federer e cel mai mare jucător de tenis

A declarat ca cel mai frumos turneu ramane cel de la Roland Garros chiar daca la Wimbledon s-a format tenisul. Acesta este un turneu total diferit si nu a crezut vreodata ca va reusi sa castige deoarece se joaca pe iarba. A fost total diferit fata de Roland Garros deoarece a simtit o implinire a carierei sale si a declarat ca nu vrea sa se opreasca aici, obiectivul sau principal fiind Olimpiada, isi doreste o medalie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *