Frank Lampard este noul antrenor al lui Chelsea Londra

Clubul englez de fotbal Chelsea Londra l-a numit în funcţia de antrenor pe Frank Lampard, unul dintre foştii său jucători, pentru o perioadă de trei ani. În vârstă de 41 de ani, Frank Lampard a antrenat până acum formaţia Derby County din liga a doua engleză. Ca fotbalist, Lampard a jucat timp de 13 ani pentru Chelsea, în 648 de partide, unde a câştigat o Ligă a Campionilor şi alte 10 trofee interne.El îl înlocuieşte la Chelsea pe italianul Maurizio Sarri, care a antrenat trupa londoneză doar un an. Potrivit presei britanice, Frank Lampard preia echipa londoneză într-o perioadă dificilă, după plecarea vedetei Eden Hazard la Real Madrid şi interdicţia de a transfera jucători noi pe o perioadă de un an.

„Sunt foarte mândru să mă întorc la Chelsea ca antrenor principal”, a declarat Frank Lampard la ceremonia de semnare a contractului.

„Toată lumea ştie de dragostea mea pentru acest club şi de anii pe care i-am petrecut aici. Totuşi, singurul meu obiectiv este să mă concentrez pe noua activitate şi să pregătesc următorul sezon. Sunt aici ca să muncesc din greu şi să aduc noi succese clubului şi abia aştept să mă apuc de muncă”, a spus Lampard.

Te-ar putea interesa:  România a învins Malta cu 1-0

Numirea a avut loc după ce Derby County şi-a dat acordul ca Chelsea să negocieze cu antrenorul lor. Lampard este al 10-lea antrenor al lui Chelsea din epoca Roman Abramovici, de când miliardarul rus a preluat clubul în 2003. Lampard va fi ajutat de antrenorii Jody Morris şi Chris Jones, iar fostul portar Petr Cech este consilier tehnic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *