Fernando Alonso, 40 de ani, in Ungaria, se simte ca la 25 de ani

Fernando Alonso este unul din pilotii de 40 de ani din grila F1 care participa la Grand Prix in Ungaria, in acest weekend.

Fernando Alonso este putin nelinistit la ideea de a deveni urmatorul piot de Formula 1 care depaseste pragul de 40 de ani afirmand ca se simte ca la 25 de ani. Pilotul va implini frumoasa varsta de 40 de ani joi la Hungaroring, alaturandu- se astfel lui Kimmi Raikkonen care isi disputa ultima competitie de Formula 1 la 41 de ani si se va alatura clubului de cvadragenari inca in activitate.

Dublu campion mondial de Formula 1, Alonso a castigat primul sau titlu la varsta de 24 de ani, in 2005 si a revenit in grila cu Alpine anul acesta dupa doi ani de absenta, petrecuti la Campionatul Mondial de Abduranta, la IndyCar.

Inainte de debutul competitiei numerosi sunt cei care si-au exprimat ingrijorarea cu privire la forma fizica a lui Fernando Alonso dupa ce a suferit un accident de bicicleta survenit in timpul pregatirilor de iarna care i-a provocat o fractura a maxilarului superior ceea ce a constituie un revers in privinta pregatirii sale de a se reintoarce pe grila. Insa, spaniolul a reusit sa isi regaseasca ritmul caracteristic, desfasurand intr-un mod eficient pregatirile pentru competie si, dupa un antrenament intens, a reusit sa se puna pe picioare.

Te-ar putea interesa:  Cum arata clasamentul Formulei 1 dupa cursa de la Singapore

Intrebat ce ii inspira faptul de a aborda prima sa cursa ca si cvadragenar in Ungaria in acest weekend, Alonso a inceput sa glumeasca zicand ca urmeaza sa se rada si sa faca o serie de alte pregatiri pentru ca nimeni sa nu isi mai puna intrebari in legatura cu varsta in cazul sau. A mai spus ca va merge la solar sa fie bronzat si sa arate mult mai tanar decat este acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *