FCSB- MILSAMI ORHEI 2-0, victorie fara artificii

Razvan Oaida a avut parte de o evolutie destul de modesta in primul meci. Florin Tanase in schimb a fost cel mai bun pe teren.

FCSB a reusit sa castige fara emotii meciul Milsami Orhei cu scorul de 2-0 in cadrul primului tur. La debutul in acest sezon si la primul meci cu Bogdan Andone pe banca, FCSB a dat dovada de un joc solid in fata unui adversar mai degraba modest si a reusit sa controleze partida inca de la inceput.

Capitanul echipei, Florin Tanase a fost cel mai bun pe teren in cadrul acestei partide, a fost notat cu nota 8 de Gazeta Sporturilor asta datorita celor doua goluri marcate dar si a numeroaselor ocazii pe care le-a creat. De evolutii bune au avut parte si jucatori precum Dennis Man, Andrei Vlad, Dragos Nedelcu si Ioan Hora care au primit nota 7.

Jucatorii nou-veniti, Razvan Oaida, remarcatul lui Gigi Becali si Claudiu Belu nu au reusit sa iasa in evidenta la acest prim meci in tricoul ros-albastru,  notati fiind cu nota 6 doar. Bogdan Andone, antrenorul echipei FCSB, a primit nota 7.

Te-ar putea interesa:  AS Roma și Manchester United, victorii în Europa League

FCSB a inceput in forta a doua repriza si a inscris foarte repede, la fel ca in startul meciului. Marcatorul? Acelasi Florin Tanase, cu o executie de finete din interiorul careului dupa o pasa primita de la Hora.

La adapostul scorului de 2-0, FCSB a abordat meciul cu mai multa lejeritate mai departe. Ioan Hora si Florinel Coman au ratat ocazii excelente in ultimele 10 minute, dar surpriza era sa vina in prelungiri, cand Andrei Vlad a fost inspirat si a respins o deviere ce se putea transforma intr-un gol nedorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *