Fanii lui Dinamo vor să împrumute clubul cu bani

Asociaţia suporterilor dinamovişti „Peluza Cătălin Hîldan” a anunţat, miercuri seara, că doreşte să împrumute clubul de fotbal Dinamo cu o sumă cuprinsă între 150.000 şi 200.000 de euro şi să primească în schimb între 25 şi 30% din acţiuni după ce noua conducere spaniolă a grupării bucureştene a comunicat că nu are posibilitatea financiară de a achita datoriile restante, lucru care va duce la depunctarea echipei.

Într-un mesaj pe contul oficial de Facebook, asociaţia care deţine deja 20,6% din acţiunile clubului prin programul socios „Doar Dinamo Bucureşti” îi consultă pe suporterii cotizanţi în privinţa împrumutului.

Sondaj pentru împrumut

„În urma discuţiei de ieri 24.11.2020 cu domnul Couto Lago Alejandro în calitatea sa de director general, ni s-a adus la cunoştinţă faptul că Dinamo 1948 SA nu dispune de nicio sumă de bani pentru achitarea debitelor scadente către terţi. Având în vedere situaţia financiară a clubului de fotbal Dinamo 1948 SA şi faptul că acţionarul majoritar al societăţii, Lotus Perfect Products SRL (n.r. – societatea care administrează clubul de fotbal Dinamo), reprezentat de acţionarul unic domnul Fernandez Cortacero Pablo Manuel, nu are posibilitatea financiară de a susţine cheltuielile curente şi achitarea debitelor scadente către terţi, ce duce la depunctarea echipei cu 6 puncte în clasament şi imposibilitatea acesteia de a participa în cupele europene, vă propunem următoarele două soluţii, chiar dacă Asociaţia ”Peluza Cătălin Hîldan” deţine doar 20,06% din acţiunile clubului:

Te-ar putea interesa:  Rapid a învins FCSB în Giulești

– Acordarea imediată de către Asociaţia ”Peluza Cătălin Hîldan” a unui împrumut în valoare de 150.000 euro echivalent în RON către Dinamo 1948 SA concomitent cu cumpărarea a 25% din acţiunile Dinamo 1948 SA de la firma Lotus Perfect Products SRL pentru suma de 1 leu. Pentru garantarea restituirii împrumutului solicităm instituirea unei ipoteci asupra tuturor acţiunilor deţinute de Lotus Perfect Products SRL la Dinamo 1948 SA în favoarea Asociaţiei ”Peluza Cătălin Hîldan”, ipotecă ce urmează a fi înscrisă în Registrul Acţionarilor alături de interdicţia de înstrăinare şi grevare.

– Acordarea imediată de către Asociaţia ”Peluza Cătălin Hîldan” a unui împrumut în valoare de 200.000 euro echivalent în RON (150.000 euro imediat şi diferenţa până la data de 15.12.2020) către Dinamo 1948 SA concomitent cu cumpărarea a 30% din acţiunile Dinamo 1948 SA de la firma Lotus Perfect Products SRL pentru suma de 1 leu. Pentru garantarea restituirii împrumutului solicităm instituirea unei ipoteci asupra tuturor acţiunilor deţinute de Lotus Perfect Products SRL la Dinamo 1948 SA în favoarea Asociaţiei ”Peluza Cătălin Hîldan”, ipotecă ce urmează a fi înscrisă în Registrul Acţionarilor alături de interdicţia de înstrăinare şi grevare”, se arată pe site-ul de socializare citat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *