Dinamo, părăsită de trei fotbaliști de bază

FC Dinamo a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, încetarea raporturilor contractuale cu fotbaliştii Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec.

„RTZ & Partners, în calitate de administrator judiciar al societăţii noastre, a decis încetarea raporturilor contractuale cu trei dintre componenţii lotului, este vorba de Puljic, Fabbrini şi Nemec. Pe această cale le transmitem mult succes în carieră”, a declarat directorul executiv al FC Dinamo, Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a clubului bucureştean.

Croatul Ante Puljic a fost legitimat la Dinamo Bucureşti în două perioade, 2015-2016 şi 2019-2021, şi a evoluat în 91 de partide, marcând 4 goluri. El a jucat în 76 de meciuri în Liga I, 14 în Cupa României şi unul în Cupa Ligii.

Italianul Diego Fabbrini a evoluat pentru Dinamo Bucureşti în două sezoane competiţionale, 2019-2020 şi 2020-2021, în 58 de meciuri. Mijlocaşul italian a înscris 4 goluri în tricoul alb-roşu.

Slovacul Adam Nemec a fost legitimat la Dinamo Bucureşti între 2016-2018 şi 2020-2021, şi a marcat 25 de goluri în 98 de partide. Atacantul slovac a cucerit Cupa Ligii în 2017 cu Dinamo.

Te-ar putea interesa:  Ne-am făcut de râs în Norvegia: 4-0

Greu, fără transferuri

Fostul fotbalist Marius Niculae a afirmat, luni, că echipei Dinamo îi va fi foarte greu să evite retrogradarea în viitorul sezonul al Ligii I, dacă nu va avea dreptul să efectueze transferuri, în ciuda faptului că a fost numit antrenor principal italianul Dario Bonetti.

„Să sperăm că acum situaţia la Dinamo se va clarifica, dar până nu se ridică acea interdicţie la transferuri nu cred că Dinamo va avea vreo şansă. Pentru că marea majoritate a jucătorilor vor să plece. Chiar dacă a venit Dario Bonetti, care cunoaşte acest grup şi spiritul lui Dinamo, el a luat ultimele trofee cu Dinamo, îi va fi foarte greu, aproape imposibil, doar cu ceea ce are. Dacă ne uităm în Liga I, majoritatea echipelor au stabilitate, a venit şi Rapidul, care s-a întărit, şi Craiova, unde este Adrian Mutu. Va fi foarte greu anul acesta dacă nu fac transferuri să mai evite retrogradarea, aşa cum s-a întâmplat anul trecut”, a declarat Marius Niculae într-o conferinţă de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *