Dinamo Kiev, victorie la Galatasaray

Echipa de fotbal Dinamo Kiev, antrenată de românul Mircea Lucescu, a învins-o pe Galatasaray cu scorul de 3-1 (2-0), joi, într-un meci caritabil desfăşurat pe Stadionul Nef din Istanbul, în folosul victimelor războiului din Ucraina.

Campioana Ucrainei s-a impus prin golurile marcate de Vitali Buialski (14), Artem Besedin (28) şi Viktor Ţîgankov (80), golul de onoare al gazdelor fiind reuşit de Barîş Alper Yilmaz (56).

Mijlocaşul român Olimpiu Moruţan a jucat tot meciul la Galatasaray, iar Alexandru Cicâldău a rămas pe banca de rezerve.

Acesta a fost al doilea meci din turneul pentru pace susţinut de Dinamo Kiev, după ce a trecut de Legia Varşovia cu scorul de 3-1, marţi, în capitala Poloniei.

Dinamo Kiev va juca următorul meci pentru pace contra campioanei României, CFR Cluj, miercuri, de la ora 21:30, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Toate încasările din bilete vor fi donate pentru sprijinirea ucrainenilor încercaţi de războiul din ţara lor.

Fiecare persoană poate achiziţiona un număr nelimitat de bilete, precizează clubul clujean. Refugiaţii ucraineni din România au acces gratuit la acest meci, trebuie doar să vină la casele de bilete de la stadion cu un document pentru a-şi ridica biletul gratuit.

Te-ar putea interesa:  Fostul președinte al FC Barcelona a fost arestat

CFR Cluj pune în vânzare bilete la preţul de 10 lei, la Tribuna a 2-a, şi de 50 de lei, VIP A şi VIP B. În momentul în care se va umple Tribuna a 2-a, clubul precizează că va deschide vânzarea şi pentru Tribuna 1.

Dinamo Kiev, care are 16 titluri de campioană a Ucrainei, va continua turneul său european cu meciuri pe care le va susţine cu Borussia Dortmund, pe 26 aprilie, sau Dinamo Zagreb, pe 28 aprilie. Au fost evocate şi alte posibile meciuri caritabile, cu Manchester City, FC Barcelona, PSG, AC Milan, Benfica, Ajax Amsterdam, Sporting Lisabona sau FC Basel, dar acestea nu au fost perfectate până în acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *