Dinamo, călcată în picioare acasă de Viitorul lui Rednic

FC Dinamo a fost surclasată de FC Viitorul Constanţa cu scorul de 5-0 (3-0), vineri seara, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, în primul meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo a suferit cel mai drastic eşec din acest sezon, în faţa unei echipe care nu mai câştigase de opt etape în campionat.

FC Viitorul a făcut cel mai bun meci al său din această stagiune şi s-a impus prin golurile marcate de Jo Santos (4), George Ganea (16 – penalty), Andrei Ciobanu (44, 81), Juvhel Tsoumou (79), ratând şi alte situaţii mari de gol.

Brazilianul Jo Santos a marcat primul său gol pentru echipa antrenată de Mircea Rednic, iar congolezul Juvhel Tsoumou a înscris chiar la debutul său sub culorile formaţiei constănţene.

Patru înfrângeri în cinci etape

Dinamo are patru eşecuri şi un egal în ultimele cinci etape, în care nu a marcat niciun gol şi a primit nouă.

Dinamo o învinsese pe FC Viitorul cu 3-0 în şaisprezecimile de finală ale Cupei României.

Te-ar putea interesa:  Fanii lui Dinamo continua sa stranga bani pentru licenta

FC Dinamo Bucureşti – FC Viitorul Constanţa 0-5 (0-3), Stadion Dinamo – Bucureşti
Au marcat: Jo Santos (4), George Ganea (16 – penalty), Andrei Ciobanu (44, 81), Juvhel Tsoumou (79).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Bogdan Gheorghe (Bucureşti), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Vlad Băban (Iaşi)

Universitatea Cluj a obţinut o victorie dramatică, 2-1 (1-1) cu CSM Slatina, vineri seara, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii a II-a de fotbal.

Universitatea a marcat golul victoriei la ultima sa fază de atac, în min. 90+5, prin israelianul Idan Golan, în urma unui corner.

Şi celelalte două goluri au fost marcate în urma unor lovituri de colţ. Nigerianul Derick Ogbu (33) a deschis scorul pentru ”şepcile roşii”, dar slătinenii au egalat destul de repede, prin Marian Manea (38).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *