CSM Bucuresti si-a oficializat noul antrenor, pe Tomas Ryde

Suedezul Tomas Ryde in varsta de 59 de ani a fost anuntat drept noul antrenor al echipei CSM Bucuresti, echipa de handbal feminin, a devenit inlocuitorul lui  Dragan Djukic. Tot acesta se ocupa si de pregatirea echipei nationale de fete a Romaniei.

Inca de la inceputul lunii februarie presa zvonea ca Ryde urmeaza sa prelueze din vara echipa de handbal feminin CSM Bucuresti insa, pana acum, oficialii nu au vrut sub nicio forma sa confirme aceasta stire.

Tomas Ryde a declarat ca acesta reprezinta un moment extrem de important in viata sa si ca este extrem de onorat ca a reusit sa ajunga la CSM Bucuresti. Alaturi de fetele noi dar si de cele care au ramas Ryde a declrat ca este convins de faptul ca vor fi cea mai buna echipa din lume.

Care sunt performantele cu care se mandreste Tomas Ryde?

De numele lui Tomas Ryde se leaga un mare succes din ultimii ani ai nationalei de senioare mai exact, medalia de bronz din cadrul Mondialului din 2015 insa si o pata neagra destul de mare si anume infrangerea cu Angola din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, rezultat care a costat tara noastra calificarea in semifinale.

Te-ar putea interesa:  Dinamo a învins-o pe Veszprem în Liga Campionilor

Tomas Ryde nu a mai antrenat nicio echipa dupa ce in octombrie anul 2016 si-a reziliat de comun acord contractul cu Federatia Romana de Handbal.

Ca in fiecare sezon, CSM Bucuresti are drept obiectiv principal cat mai multe trofee, atat pe plan intern, cat si pe plan international. Tocmai de aceea, pentru anul competitional care urmeaza s-au parafat numeroase transferuri de top, nume grele ale handbalului mondial urmand sa joace pentru echipa sustinuta de Municipalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *