Ciprian Tătărușanu se transferă la AC Milan

„Pierdem un profesionist excelent”, a spus miercuri despre Ciprian Tătăruşanu tehnicianul echipei de fotbal Olympique Lyon, Rudi Garcia, citat de mass-media din Franţa.
„Kenny (Tete) este în aşteptarea transferului, ca şi Tătăruşanu „, a afirmat Rudi Garcia într-o conferinţă de presă. „Pierdem un profesionist excelent odată cu plecarea lui Tărăruşanu”, a adăugat antrenorul lui Lyon.
„Dintre cei care pleacă, doar Marcal juca mult”, a menţionat Garcia.
Ciprian Tătăruşanu va semna joi un contract cu clubul italian AC Milan, a anunţat televiziunea Sky. Portarul, care va efectua joi vizita medicală iar apoi va semna pe trei ani cu Milan, a evoluat doar în şase partide pentru Lyon în sezonul trecut (în toate competiţiile), fiind rezerva portughezului Anthony Lopes. La Milan el va fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma.
Portarul naţionalei României nu este la prima sa experienţă în Serie A, el apărând poarta formaţiei Fiorentina în perioada 2014-2017. Tătăruşanu şi-a început cariera la Juventus Bucureşti, iar apoi a mai evoluat la Gloria Bistriţa şi Steaua. Înainte de a ajunge la Lyon a apărat poarta formaţiei Nantes, între 2017 şi 2019.
La AC Milan au mai jucat şi alţi fotbalişti români de-a lungul timpului, Florin Răducioiu, Cosmin Contra, Cristian Daminuţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *