CFR Cluj a remizat cu Sevilla

CFR Cluj şi a terminat la egalitate, 1-1 (0-0), cu spaniolii de la FC  Sevilla, joi seara, în şaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, pe Stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.
Campioana României a fost aproape de o victorie de răsunet şi doar o neatenţie în apărare a făcut-o să scape printre degete un rezultat de prestigiu. Ciprian Deac (59 – penalty) a marcat golul ardelenilor, în timp ce pentru andaluzi a punctat Youssef En-Nesyri (82). Cea mai mare ocazie a primei reprize s-a consumat în min. 33, când şutul lui Suso a fost deviat de olandezul de Jong în transversală.
Până la pauză, Camora (39) a expediat un şut în forţă, însă mingea s-a dus peste poartă.
CFR Cluj a început decisă partea secundă şi a pus presiune pe poarta andaluză, iar francezul Kounde a comis henţ în propriul careu, arbitrul Deniz Aytekin acordând penalty, după verificarea video. Ciprian Deac a transformat şi CFR a trecut în avantaj, la primul şut pe poartă al celor două echipe. Sevilla a ieşit mai mult la joc, în căutarea egalării, dar Ocampos (68) a şutat în Djokovic din marginea careului mic, iar Jordan (75) a tras peste poartă. Sevilla a egalat după o ieşire greşită la ofsaid a apărării clujene, olandezul de Jong a rămas liber în careu şi i-a pasat marocanului Youssef En-Nesyri, care a marcat simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *