Tuchel, Mercato si Neymar-Mbappé – PSG, un viitor in cateva intrebari

Dupa infrangerea cu Bayern Munchen, PSG isi indreapta acum atentia spre un sezon nou. Iata cateva intrebari  cu privire la viitorul echipei care necesita clarificari.

Paris trebuie sa il mentina pe Tuchel in continuare pe postul de antrenor ?

Tomas Tuchel poate declara fara probleme ca a avut parte de un sezon reusit. Conducerea PSG a avut o incredere enorma in el in timp ce reintoarcerea lui Leonardo pare sa il determine sa plece. Sa nu uitam faptul ca Tuchel este primul antrenor care a reusit sa ghideze echipa din Paris spre prima finala din cadrul Ligii Campionilor din istorie. La un meci distanta de castig, a realizat un sezon perfect. Si meritele ii revin in mare parte lui Tuchel.

Trebuie sa ii mentina pe Neymar si Kylian Mbappé cu orice pret ?

Este cel mai arzator dosar. Neymar si Kylian Mbappé se afla, dupa doi ani, la final de contact cu PSG si echipa trebuie sa rezolve aceasta situatie inainte de inceperea sezonului urmator, pentru a nu se regasi intr-o situatie imposibila in vara viitoare. Daca contractele celor doi nu vor fi prelungite, Paris va trebui sa ii vanda pentru a evita o plecare nedemna a doi fotbalisti buni. Miza este enorma. Francezul si brazilianul nu sunt doar doi din cei mai buni jucatori ai echipei ci au si un impact monumental pe teren. PSG traieste deci prin ei. Finala din cadrul Ligii Campionilor este cu adevarat cea mai buna dovada in acest sens.

Te-ar putea interesa:  Liverpool revine la Madrid, în primăvara europeană

Insa este vorba si despre bani aici. Cei doi costa peste 50 de milioane de euro pe an, ceea ce este destul de mult pentru PSG. Este destul de mult doar pentru doi jucatori. Raspunsul daca vor ramane sau nu il pot oferi doar cei din conducerea echipei, ramane de vazut. Si, raspunzand la aceasta intrebare isi va determina in mare parte viitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *