Silkeborg a învins-o pe FCSB cu 5-0

FCSB a fost surclasată de echipa daneză Silkeborg IF cu scorul de 5-0 (3-0), joi seara, pe Silkeborg Stadium, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League.

Venită în Danemarca fără mai mulţi titulari, vicecampioana României a făcut figuraţie şi a încasat cinci goluri, marcate de Anders Klynge (3), Kasper Kusk (7), Nicklas Helenius (35 – penalty), Stefan Teitur Thordarson (58) şi Tonni Adamsen (71).

Silkeborg a controlat total jocul, a marcat la fiecare şut pe poartă (FCSB nu a tras niciodată pe spaţiul porţii adverse) şi a câştigat fără probleme un meci în care scorul putea fi şi mai mare.

FCSB a pierdut meciul încă din momentul alcătuirii primului unsprezece, fapt dovedit şi de faptul că în min. 7 scorul era deja de 2-0 pentru gazde.

Octavian Popescu a pierdut o minge în min. 3, iar Anders Klynge a reluat în poartă centrarea lui Joergensen. În min. 7, Kusk a şutat de la 20 de metri, iar mingea a fost deviată de Dawa, strecurându-se în colţul porţii apărate de Târnovanu.

Te-ar putea interesa:  Uite, Lucescu... Nu e Lucescu, la Kiev

FCSB a încercat să iasă la joc şi Octavian Popescu a tras de la distanţă (10), însă mingea a trecut pe lângă vinclu.

Silkeborg a avut şansa de a marca din nou, însă Joergensen (22), scăpat singur cu Târnovanu, a ratat. Danezii au trimis mingea în plasă în minut mai târziu (23), prin Klynge, dar golul a fost anulat pentru un presupus ofsaid.

Silkeborg a intrat la cabine cu avantaj de trei goluri, după ce Miculescu l-a faultat pe Engel, iar Helenius a transformat cu siguranţă penalty-ul primit (35).

Al patrulea gol al echipei antrenate de Kent Nielsen a venit în urma unei acţiuni cursive a gazdelor (58), încheiată de Stefan Teitur Thordarson, după o minge aşezată de Kusk.

Tonni Adamsen a închis tabela (71), cu o reluare simplă la centrarea lui Engel.

Silkeborg putea primi un penalty în min. 73, când centrarea lui Oestroem s-a oprit în mâna lui Pantea.

Dawa a salvat un gol ca şi făcut în min. 82, când l-a blocat pe Tengstedt.

Te-ar putea interesa:  Mama lui Cristiano Ronaldo vrea să-și aducă fiul înapoi la Sporting

Ianis Stoica a şutat puţin peste poartă (87), la una dintre rarele acţiuni de atac ale roş-albaştrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *