Ronaldo e mândru că s-a dus în Arabia Saudită

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a asigurat marţi, la prezentarea sa la clubul saudit Al-Nassr, că este „mândru” că a luat decizia de a veni la această echipă, în ciuda criticilor primite, cărora le-a răspuns afirmând că este un jucător „unic”, informează EFE.

„Mă simt foarte bine şi mândru de această decizie din viaţa mea (…) Munca mea în Europa este deja încheiată, am câştigat tot”, a spus jucătorul, care va purta tricoul cu numărul 7 la noua sa echipă, la prezentarea ce a avut loc pe stadionul Mrsool Park din Riad.

Înainte de a păşi pe terenul stadionului care va fi noua sa casă până în 2025, Ronaldo a răspuns unor întrebări în compania antrenorului lui Al-Nassr, francezul Rudi Garcia, şi a preşedintelui consiliului de administraţie al clubului, Mussali al Muammar.

Întrebat despre criticile care i-au fost aduse pentru venirea sa la această echipă, CR7 a spus despre sine că este un jucător „unic”.

„Sunt un jucător unic. Am doborât toate recordurile în Europa şi vreau să le bat şi aici. Acest contract este unic pentru că sunt un jucător unic, deci este normal”, a spus el.

„Nu-mi pasă de ce spune lumea. Mă simt foarte fericit că sunt aici”, a spus Ronaldo, care a subliniat că „acesta nu este sfârşitul” pentru el, deoarece campionatul saudit este „foarte competitivă” şi „lumea nu ştie asta”

„Am primit oferte din Brazilia, Portugalia, America, Australia. Dar mi-am dat cuvântul lui Al Nassr’, a dezvăluit fotbalistul în cadrul prezentării, fără să ofere amănunte.

Cu pancarte pe care scria „Hala, Ronaldo” şi cu steaguri ale Portugaliei, suporterii l-au întâmpinat pe fotbalist pe stadionul din capitala saudită, care a fost plin de efecte de lumini şi de muzică.

Ronaldo, care a ajuns luni seara la Riad împreună cu familia, a precizat că a efectuat deja vizita medicală înainte de a se alătura antrenamentelor echipei, una dintre cele mai puternice din campionatul saudit.

Ronaldo, aflat fără club după rezilierea contractului său cu gruparea engleză Manchester United la finele lunii noiembrie, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate, până în iunie 2025, cu echipa Al-Nassr, a anunţat, vineri, clubul saudit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *