Premieră. Liverpool va juca 2 meciuri la interval de 24 de ore pe 2 continente

Campioana Europei, FC Liverpool, a anunţat că va folosi două echipe diferite la meciurile din luna decembrie, cel de la Cupa Mondială a cluburilor, din Qatar, şi în Cupa Ligii engleze. Este o premieră în fotbalul mondial când o echipă va juca două meciuri în interval de 24 de ore pe două continente.
”Din cauza calendarului competiţional extrem de încărcat, cu date de disputare a partidelor foarte strânse, vom folosi două echipe diferite pentru cele două competiţii de luna viitoare”, a anunţat conducerea grupării într-un comunicat.
În glumă, antrenorul Jurgen Klopp le-a sugerat celor de la Aston Villa să vină să joace în Qatar meciul din Carabao Cup.
Liverpool joacă în penultima săptămână a lunii decembrie în sferturile Cupei Ligii, împotriva celor de la Aston Villa, dar tot în aceeaşi perioadă va avea loc în Qatar, Cupa Mondială a cluburilor, competiţie la care vor participa Cormoranii.
Liverpool, lider detașat în campionatul Angliei, are 8 meciuri programate în luna decembrie, cinci în Premier League, meciul final din grupele Ligii Campionilor şi două partide în Cupa Mondială a Cluburilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *