Pițurcă a plecat de la Craiova

Emi
By Emi ianuarie 4, 2020 18:44

Pițurcă a plecat de la Craiova

Antrenorul Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu echipa de fotbal Universitatea Craiova, semnat la începutul lunii septembrie, a anunţat clubul din Bănie, pe site-ul său oficial.
„Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Piţurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorinţa de a câştiga campionatul nu a fost susţinută de către club. Îi dorim mult succes!”, se precizează în comunicatul dat publicităţii de gruparea alb-albastră.
”Vreau campionatul! Nu am şanse, plec! E simplu (…) V-am spus că eu vreau să câştig campionatul, nu mă interesează locurile 2, 3, 4 sau să cresc jucători”, afirmase Piţurcă la jumătatea lunii trecute, în cursul unei conferinţe de presă.
În vârstă de 63 de ani, Victor Piţurcă a debutat ca antrenor în 1992, când a preluat formaţia Steaua Bucureşti, pe care a mai condus-o ulterior în trei rânduri. El a mai antrenat Universitatea Craiova de două ori, prima reprezentativă a României de trei ori, selecţionata de tineret o dată şi formaţia saudită Al Ittihad Jeddah în două rânduri.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi ianuarie 4, 2020 18:44
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<