O nouă umilință. România, zdrobită de Spania, la Madrid. Contra și-a făcut bagajele

Echipa Naţională de fotbal a României a fost umilită de Spania cu scorul de 5-0 (la pauză 4-0), pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid. Acesta a fost ultimul meci din Grupa F a preliminariilor EURO 2020, disputat la trei zile de la înfrângerea cu 2-0 în fața Suediei, la București.
Spania a marcat prin Fabian Ruiz (8), Gerard Moreno (33, 43), Adrian Rus (45+1, autogol) şi Mikel Oyarzabal (90+2). Tricolorii antrenați de Cosmin contra au terminat în umilință această campanie, cu şapte goluri primite în ultimele două partide, fără a înscrie vreun gol. România, deşi susţinută de circa 12.000 de suporteri din tribune, a fost umilită în prima repriză, în care a încasat patru goluri, iar Spania a avut o posesie de 75%, încheind meciul cu 72%.
România nu mai primise patru goluri într-un meci oficial din martie 2013.
Spania a continuat să domine jocul, și în repriza secundă, însă fără să mai forţeze, iar tricolorii au avut o posesie mai bună. Oyarzabal (90+2) a sancţionat o neatenţie a defensivei României, cu un şut de la 18 metri şi a închis tabela.
La finalul meciului, cosmin contra a anunțat că își dă demisia din funcția de selecționer, deși contractul lui expira în luna decembrie. Curios este faptul că și selecționerul Spaniei, Roberto Moreno, fostul secund al lui Luis Enrique, a anunțat că nu va mai antrena Spania, echipă calificată la Turneul final Euro 2020 care se va disputa și în Spania. De altfel, spaniolii vor juca trei meciuri la Bilbao. Echipa României va avea alt antrenor la meciurile de baraj din luna martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *