Meciul Gaz Metan – FC Voluntari le aduce mediesenilor mai multe puncte in Liga

Meciul Gaz Metan - FC Voluntari

Gaz Metan – FC Voluntari s-a incheiat deloc favorabil pentru ilfoveni, cu un scor de 2-0, ceea ce le-a permis jucatorilor din Medias sa ocupe pozitia 5 in Liga, cu 25 de puncte si doar 5 puncte sub liderul CFR Cluj.

Mediesenii au inscris primul gol inca din minutul 10, atunci cand Carlos Fortes a lovit bara dintr-o lovitura libera, iar Fofana a fost extrem de rapid si a reluat mingea, inscriind astfel ce de-al doilea gol al sau din Liga.

Cu toate ca au avut o ocazie favorabila pentru a inscrie, acestia au sutat de patru ori in aceeasi faza, fara succes.

A doua inscriere a mediesenilor a venit din partea lui Marius Constantin, in minutul 40, cand a profitat de un penalty scos de Valentin Cretu.

Din minutul 40, Gaz Metan a condus meciul cu 2-0 si ocupa locul 5 in Liga, in timp ce FC Voluntari ramane pe ultima pozitie, cu 8 puncte acumulate in 15 partide.

Arbitrarul a acordat penalty in minutul 40, dupa duelul dintre Cretu si Vlad.

In etapa a 15-a din Liga 1, s-au acordat 5 eliminari si sase penalty-uri, desi cinci din cele sapte partide s-au incheiat cu un scor egal si au fost obtinute doar doua victorii, respectiv Poli Iasi si Gaz Metan Medias.

Pe prima pozitie in Liga 1 ramane CFR Cluj cu 30 de puncte, urmata de FCSB cu 28 de puncte, U Craiova 1984 CS cu 26 de puncte, FC Viitorul cu 26 de puncte si Gaz Metan Medias cu 25 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *