Indy-Car are un nou patron

Emi
By Emi noiembrie 5, 2019 10:19

Indy-Car are un nou patron

Proprietarii Campionatului nord-american de automobilism, IndyCar, şi ai circuitului de la Indianapolis, unde are loc celebra cursă de 500 mile, au fost de acord cu cedarea tuturor activităţilor lor societăţii Penske.
„Suntem încântaţi să-i predăm ştafeta lui Roger Penske şi companiei sale, care vor fi al patrulea proprietar al legendarului oval”, a afirmat Tony George, preşedintele companiei Hulman&Co, proprietara Indianapolis Motor Speedway din 1945.
„Nu există altcineva mai capabil decât Roger şi societatea sa pentru a conduce pe viitor campionatul IndyCar şi Indianapolis Motor Speedway”, a adăugat Tony George.
Înțelegerea urmează să fie supus aprobării autorităţilor guvernamentale şi să îndeplinească o serie de condiţii. Deşi nu au fost avansate cifre, afacerea reprezintă o mare lovitură pentru fostul pilot Roger Penske, care deţine cea mai bună echipă din istorie, cu 18 victorii în Cursa de 500 mile, ultima dintre ele obţinută în mai de francezul Simon Pagenaud.
În luna septembrie, americanul Josef Newgarden a cucerit titlul de campion al IndyCar, al 15-lea din istoria echipei Penske.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi noiembrie 5, 2019 10:19
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<