Hermannstadt – Astra 2-2. Care a fost reactia lui Bogdan Andone dupa ce echipa sa a fost egalata in minutul 88?

Astra s-a aflat la doar cateva minute distanta de calificarea in play off, cu doar o etapa inainte de sfarsitul sezonului regulat. Insa, Hermannstadt a reusit sa egaleze spre final, in minutul 88 al partidei. Cu toate acestea, Bogdan Andone nu isi face niciun fel de probleme.

Antrenorul echipei giurgiuvene este convins de faptul ca echipa va reusi sa prinda play-off-ul in ultima partida a sezonului regulat.

Chiar daca a fost egalata echipa sa, Bogdan Andone a tinut sa isi felicite echipa si a declarat ca este convins de faptul ca saptamana viitoare vor reusi sa adune punctul sau punctele necesare pentru play-off. Deoarece este vorba de fotbal, se poate intampla absolut orice in cadrul unui meci. Nu au reusit sa incheie partida cu scorul de 3-1 si sa inchida jocul cu acest scor si apoi a venit acel gol dintr-o pozitie suspecta de offside insa este convins ca vor reusi sa obtina calificarea dorita in ultima etapa, saptamana viitoare.

Te-ar putea interesa:  Manchester City a trecut cu 4-3 de Real Madrid

Andone a mai spus ca au avut probleme deoarece Sibiul este o echipa de talie inalta, eficienta si priceputa pe teren, echipa care este foarte buna la fazele fixe. Se stia acest lucru si a incercat sa pregateasca echipa in acest sens dar, din pacate, acest lucru a costat echipa. Au fost create unele situatii mari dar din pacate au reusit sa obtina doar un punct. In plus, Ionita reprezinta un avantaj pe faza ofensiva, cunoaste jocul, vine cu calitate in cadrul partidei, reprezinta un plus pentru echipa si echipa asteapta usor-usor sa fie ajutata de acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *