Fotbalistul Keseru, depistat cu Covid 19

Internaţionalul român Claudiu Keşeru, atacantul echipei de fotbal Ludogoreţ Razgrad, a fost testat pozitiv la noul coronavirus, a anunţat joi campioana en titre a Bulgariei, într-un comunicat postat pe site-ul său oficial.
În urma testelor la care a fost supus lotul lui Ludogoreţ, doi jucători au fost testaţi pozitiv, precizează Ludogoreţ. „Este vorba despre Claudiu Keşeru şi Jorginho (internaţional din Guineea-Bissau – n.red), care au fost imediat plasaţi în carantină la domiciliu şi se simt bine în prezent”, adaugă clubul bulgar, menţionând totodată că „nu există persoane infectate cu Covid-19 la Ludogoreţ II, care mâine (vineri) va juca în campionatul Ligii a doua”.
„Conducerea lui Ludogoreţ ia toate măsurile posibile pentru a proteja sănătatea jucătorilor, antrenorilor şi angajaţilor, inclusiv prin restricţionarea parţială a accesului în baza clubului pentru persoanele străine. Clubul va continua să funcţioneze normal, în timp ce prima echipă se pregăteşte conform programului pentru primul meci al noii ediţii de campionat, împotriva echipei Botev Vraţa, sâmbătă”, se mai arată în comunicat.
În vârstă de 33 ani, Claudiu Keşeru joacă la Ludogoreţ Razgrad din 2015, reuşind să înscrie 119 goluri în 203 meciuri disputate pentru gruparea bulgară în toate competiţiile. În luna mai, atacantul român a semnat un nou acord pe doi ani cu clubul din Razgrad. El a evoluat ultima oară duminică, în Supercupa Bulgariei, pierdută de Ludogoreţ în faţa formaţiei Lokomotiv Plovdiv (0-1).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *