Eșec răsunător pentru echipa lui Mitriță

Echipa de fotbal FC New York City, la care joacă și fotbalistul român Alexandru Mitriţă, a ratat calificarea în finala Conferinţei de Est a ligii profesioniste nord-americane de fotbal (MLS). New Yorkezii au pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul cu Toronto FC, miercuri seara, în semifinale.
Canadienii, campioani în 2017, au deschis scorul prin Alejandro Pozuelo (47), care a profitat de o greşeală a apărării newyorkeze. Gazdele au restabilit egalitatea prin Ismael Tajouri-Shradi (69), dar acelaşi Pozuelo a marcat golul victoriei echipei oaspete (90), din penalty.
Mitriţă a jucat tot meciul şi a primit un cartonaş galben în min. 30.
New York City FC se calificase direct în semifinale, din postura de lider al Conferinţei de Est la finalul sezonului regulat.
În finala Conferinţei, Toronto FC va înfrunta învingătoarea dintre Atlanta United, campioana en titre a MLS, şi Philadelphia Union, care are loc joi.
Seattle Sounders s-a impus în prima semifinală a Conferinţei de Vest cu 2-0 în faţa formaţiei Real Salt Lake, prin golurile marcate de Gustav Svensson şi Nicolas Lodeiro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *